Αγαπητοί φίλοι/ες,

Με πολλή χαρά σας πληροφορούμε ότι ξεκινά υπό την αιγίδα του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ η οργάνωση και λειτουργία Δικτύου Ανιδιοτελούς Θεραπευτικής Υποστήριξης (ΔΑΘΥ), το οποίο θα συγκροτηθεί αποκλειστικά και μόνο από παλαιούς Αγγελιαφόρους, αποφοίτους της Ακαδημίας και αποφοίτους του Κύκλου Εργαστηρίων Ενεργειακής Θεραπευτικής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.

Στο ΔΑΘΥ μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ανωτέρω, όπου κι αν διαμένουν, καθότι οι θεραπείες θα συντονίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε θα μπορούν να γίνονται και εξ αποστάσεως. Επίσης η αποστολή των θεραπευτικών ενεργειών θα γίνεται με χρονική ευελιξία, ώστε ο καθένας να μπορεί να συνεισφέρει την ώρα που ο ίδιος θα μπορεί και θα επιλέγει.

Όλες οι άλλες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Αυτό που προέχει τώρα είναι η συγκρότηση του Δικτύου, οπότε χρειαζόμαστε άμεσα την απάντησή σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε ως θεραπευτές.

Δηλώστε συμμετοχή στον ηλεκτρονικό λογαριασμό (email) m.zaxaropoulou@hotmail.com και δώστε μας επίσης το κινητό σας και το όνομά σας στο messenger (μέσεντζερ, προσωπικό μήνυμα της σελίδας μας στο facebook).

Αναμένοντας νέα σας,
να είστε πάντα καλά και εν πνεύματι!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*