— Με την ευγενή παράκληση να διαδοθεί σε φίλους/φίλες με ανάλογα ενδιαφέροντα —

 

ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
(προτεινόμενη ώρα 10:00 π.μ.)

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, σας παροτρύνουμε από σήμερα –και μέχρι να ακυρωθούν πλήρως όλες οι παράνομες τουρκικές διεκδικήσεις και παραβιάσεις του ελληνικού και κυπριακού ζωτικού χώρου– να μας ακολουθήσετε σε έναν καθημερινό Οραματισμό για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Βλέπουμε την Ελλάδα και την Κύπρο από ψηλά, να ακτινοβολούν ένα λαμπερό χρυσόλευκο φως και να περιβάλλονται από ένα απροσπέλαστο, πανύψηλο, συμπαγές, πύρινο τείχος που εκτείνεται κατά μήκος όλων των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων.

Βλέπουμε το αδιαπέραστο πύρινο τείχος να ξεκινάει από το υπέδαφος και να φτάνει τόσο ψηλά ώστε να συνδέεται με τη φωτεινή πηγή του ελληνικού Αρχετύπου, το οποίο είναι πλήρως ενεργοποιημένο και του οποίου την παρουσία, προστασία και καθοδήγηση επικαλούμαστε.

Ταυτόχρονα, επικαλούμαστε την παρουσία και τη συνδρομή όλων των Προστατών μας, καθώς και των Προστατών της Ελλάδας και της Κύπρου.

Βλέπουμε, επίσης, έξω από το πύρινο τείχος να δημιουργείται ένα συμπαγές πεδίο λαμπερού γαλάζιου φωτός το οποίο να καλύπτει όλον τον πλανήτη και δημιουργεί συνθήκες Ελέους και Αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και την Κύπρο από όλα τα Έθνη.

Διατηρούμε, διαρκώς, αυτήν την εικόνα του Οραματισμού συνειδητά, δυναμικά και με πλήρη βεβαιότητα ότι ο σεβασμός του Δικαίου και η Λογική έχουν ήδη επικρατήσει, με την Ειρήνη να βασιλεύει σε όλη την περιοχή.

Γένοιτο!

 

Εάν επιθυμείτε, μοιραστείτε το!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*