Η εξωτερίκευση των Υπερμάχων του Φωτός

Η εξωτερίκευση των Υπερμάχων του Φωτός

Η εξωτερίκευση των Υπερμάχων του Φωτός 900 600 ΠΑΔΙΣΥ
Ομιλία του κ. Στάμου Στίνη στον Οραματισμό του Δεκεμβρίου 2010

 

Παρενθετικά, ήθελα να σας ενημερώσω ότι, από την καινούργια χρονιά, θα λειτουργεί και site του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, όπου το σημαντικότερο είναι, ότι θα υπάρχει δυνατότητα, αυτή τη σύνδεση που κάνουμε τώρα με τη Θεσσαλονίκη, τηλεματικά, θα μπορούμε μέσα από ειδικό πρόγραμμα να δίνουμε ταυτόχρονα σήμα και σε άλλες πόλεις, οπότε θα μπει στο παιχνίδι πλέον αρκετά περισσότερος κόσμος και επιτέλους φαντάζομαι ότι, θα περάσουμε κατά πολύ το όριο των τριακοσίων τριάντα ατόμων της κρίσιμης μάζας, διότι, οφείλω να ομολογήσω, ότι μέχρι τώρα δουλεύαμε οριακά, δηλαδή, όταν γινόταν οραματισμός Αθήνα με Θεσσαλονίκη μαζί, με το ζόρι πιάναμε τα τριακόσια άτομα.

Τώρα όμως δίνεται η δυνατότητα να οργανωθούνε συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις. Αυτό σας το λέω και για το λόγο, ότι, αν κάποιοι από σας, έχετε υπ’ όψιν σας κάποιες ομάδες, ή κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι λειτουργούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και οι οποίοι θα ενδιαφέρονταν να προσφέρουν υπηρεσία μ’ αυτό τον τρόπο, οργανώνοντας κάποιες ομαδικές συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις σε απ’ ευθείας σύνδεση, κάθε φορά που κάνουμε τον οραματισμό για την Ελλάδα, θα ήταν πολύ μεγάλη η βοήθειά σας, αν μας ενημερώνατε και αν μεσολαβούσατε γνωστοποιώντας το γεγονός και σε αυτούς, φέρνοντάς μας σε επαφή, για μια καλύτερη δικτύωση.

Έτσι είμαστε σίγουροι, ότι, θα ξεπεράσουμε κατά πολύ τον αριθμό των τριακοσίων τριάντα ατόμων κι έτσι θα μπορούμε και με πολύ μεγαλύτερη άνεση να επηρεάζουμε τις εξελίξεις και να μην λειτουργούμε μόνο αμυντικά στην Ελλάδα, αλλά να περάσουμε και δυναμικά σε δημιουργία και πρόκληση συγκεκριμένων γεγονότων πλέον και καταστάσεων.

Το ξέρω και ασφαλώς το ξέρετε κι εσείς, ότι, θεωρητικά μπορεί ο νόμος της κρίσιμης μάζας να προσδιορίζει για τον ελλαδικό χώρο αυτό τον αριθμό το συγκεκριμένο, των τριακοσίων τριάντα ατόμων, όπως και σε διεθνές επίπεδο το νούμερο είναι μικρό σχετικά, είναι κάπου οχτώ χιλιάδες άτομα, σε σχέση με τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Το ξέρω λοιπόν ότι ασφαλώς αρκούν και λιγότερα άτομα, εάν είναι άριστα συντονισμένοι και αν κατέχουν πολύ υψηλό επίπεδο ψυχικής δύναμης. Όμως δεν μπορούμε να ποντάρουμε σ’ αυτό, γιατί, όταν τα βιώματα του καθενός μας είναι τελείως διαφορετικά μέσα στην καθημερινότητα και καλούμαστε να συντονιστούμε μόνο τη συγκεκριμένη ώρα που βρισκόμαστε εδώ και κάνουμε τον οραματισμό, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, γι αυτό απαιτούν ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.

Εάν είμαστε κάποια άτομα σε μια κλειστή κοινότητα και είμαστε συντονισμένοι απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ, ασφαλώς μπορεί να έφταναν κι εκατόν πενήντα άτομα για τον ελλαδικό χώρο, όπως μπορεί να έφταναν πέντε χιλιάδες άτομα για τον παγκόσμιο. Αλλά δεδομένου ότι εκ των πραγμάτων, η όλη ιστορία οργανώνεται με το συγκεκριμένο τρόπο, τα τριακόσια τριάντα είναι απαραίτητα για το χώρο της Ελλάδας και ακόμα καλύτερα να είναι και περισσότερα.

Αυτή την προσπάθεια, την πλασάρουμε από δω και πέρα και απ’ τον καινούργιο χρόνο θα την λανσάρουμε και διεθνώς και μέσα από το site του morphogenesis, με στόχο σ’ ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να μαζευτούν αυτά τα οχτώ χιλιάδες άτομα για να μπορούμε να συμμετέχουμε και στο παιχνίδι των παγκόσμιων εξελίξεων.

Έχετέ το αυτό κατά νου, αν γνωρίζετε κάποιες ομάδες ανθρώπων, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν σ’ αυτό το έργο που κάνουμε, δικτυώστε μας, μιλήστε τους, έτσι ώστε απ’ τον επόμενο οραματισμό του Μαρτίου, που θα υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, να είμαστε σ’ επαφή μαζί τους και να μπορέσουμε να δουλέψουμε συντονισμένα.

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Το θέμα που επιλέξαμε είναι πολύ μεγάλο και θα μπορούσαμε να συζητάμε ώρες, εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να το θέσουμε όσο το δυνατόν πιο συνοπτικά και περιεκτικά,  έτσι ώστε να μπορέσετε συνειδητά, όλες αυτές τις πληροφορίες και τις ιδέες που θα ακούσετε, να τις δουλέψετε και μόνοι σας, με την ησυχία σας, να τις αναλύσετε, να τις αφομοιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το θέμα μας είναι η εξωτερίκευση των υπέρμαχων του φωτός. Ας δούμε τι εννοούμε με το εξωτερίκευση και τι με το υπέρμαχοι του φωτός.

Η εξωτερίκευση είναι ένας όρος, που στο χώρο της εσωτερικής αναζήτησης, αναφέρεται σε συνειδητή κάθοδο, σε συνειδητή ενσάρκωση δηλαδή, σε κάποιο συγκεκριμένο καρμικό περιβάλλον, κάποιων ανώτερων πνευματικά υπάρξεων, με συγκεκριμένη αποστολή, είναι αρκετά απλό. Κάποιες δηλαδή υπάρξεις, οι οποίες έχουν μια ανώτερη σοφία, από εκείνα τα όντα που κατοικούν σ’ ένα συγκεκριμένο καρμικό, όπως είναι ο γήινος καρμικός κόσμος, στον οποίο βρισκόμαστε όλοι, αποφασίζουν για λόγους προώθησης του Θείου Σχεδίου και προκειμένου η πνευματική εξέλιξη του συγκεκριμένου καρμικού κόσμου, να μπορέσει να επιτευχθεί με πιο ασφαλείς και πιο ταχύτερους ρυθμούς, να εξωτερικευθούν, δηλαδή από τα εσωτερικά πεδία, όπου διαμένουν, να εξωτερικευτούν και να προβάλλουν την ύπαρξή τους, σ’ ένα κατώτερο καρμικό περιβάλλον, όπως αυτό του γήινου πεδίου, προκειμένου να προσφέρουν συγκεκριμένη αποστολή.

Βρισκόμαστε λοιπόν σε μια περίοδο, όπου αρχίζει και υλοποιείται αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο της εξωτερίκευσης.

Τι είναι οι υπέρμαχοι του φωτός;

Νομίζω ότι συνάγεται ήδη από την ερμηνεία που έδωσα στην έννοια της εξωτερίκευσης, είναι λοιπόν προηγμένες ψυχές, οι οποίες επειδή ωστόσο καρμικά είναι δεμένες με το γήινο περιβάλλον, με το γήινο σχολείο, ενσαρκώθηκαν και ενσαρκώνονται μαζικά στο γήινο σχολείο, προκειμένου να οργανώσουν, να δικτυώσουν, αυτή την ομαδική αποστολή διάσωσης και πνευματικής αφύπνισης της ανθρωπότητας και του πλανήτη μας.

Άρα, αναφερόμαστε σ’ ένα φαινόμενο μαζικής ενσάρκωσης κάποιων προηγμένων, κάποιων εξελιγμένων ψυχών στον πλανήτη γη, προκειμένου, μέσα στα επόμενα χρόνια με ορίζοντα, όπως έχουμε ξαναναφέρει δεκαπενταετίας έως τριακονταετίας, μάξιμουμ, να επιβληθούν συγκεκριμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής, στην συνείδηση της ανθρωπότητας, στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα καθημερινά προβλήματα, το περιβάλλον, όλους τους τομείς του ανθρώπινου πολιτισμού, έτσι ώστε να μπορέσει να αποφύγει το γήινο σχολείο, την υποβάθμιση που αυτή τη στιγμή επιχειρείται από τις αντίπαλες δυνάμεις και αντιθέτως να μπορέσουν να συμβάλλουν στην πνευματική αναβάθμιση του σχολείου.

Πρέπει να περιγράψουμε εν συντομία, ποια είναι η κατάσταση σήμερα. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, το οποίο μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, ωστόσο είναι πάρα πολύ σημαντικό και οφείλω να σας το θίξω.

Μέχρι πρότινος, είχαμε διάφορες σκόρπιες πληροφορίες από ανεξάρτητους ερευνητές, από πνευματικούς δασκάλους, από διάφορες πηγές, για το τι συμβαίνει στη γη και για ποιο λόγο κάποιοι επιχειρούν να φτιάξουν τα μεταλλαγμένα, ν’ αλλάξουν την ανθρώπινη φύση, από την άλλη μεριά βλέπαμε αυτές τις οικονομικές κρίσεις, οι οποίες εκδηλώνονται, βλέπαμε ότι, πώς μέσα από το φαινόμενο της τρομοκρατίας, προσπαθούσε να επιβληθεί μια στέρηση ελευθεριών κι ένας έλεγχος συνείδησης. Βλέπαμε ότι υπάρχει μια αδιαφορία για το φυσικό περιβάλλον και αναρωτιόμασταν γιατί, προς τι αυτή η τρέλα. Είχαμε δηλαδή διάφορα κομμάτια ενός παζλ, τα οποία δεν είχαμε ακόμα κατανοήσει, πού οδηγούσαν και για ποιο λόγο γίνονταν όλα αυτά.

Τώρα συμβαίνει κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ότι, έχουμε την εξήγηση στα χέρια μας, ξέρουμε ποιοι και για ποιο λόγο οδηγούν τα πράγματα εκεί που τα οδηγούν κι αυτό είναι ένα ανεκτίμητης αξίας γεγονός, διότι αν δεν γνωρίζεις τι ακριβώς συμβαίνει, δεν μπορείς ν’ αρχίσεις ν’ αναρωτιέσαι και ποιος θα πρέπει να είναι ο αντίλογος απέναντι σ’ αυτό το πράγμα και μέσα από ποιες μορφές οργάνωσης θα μπορέσει ο κόσμος, όχι μόνο ν’ αντισταθεί, αλλά και ν’ αναστρέψει τα πράγματα προς μια θετική πορεία.

Θα προσπαθήσω με δυο λόγια να σας εξηγήσω, να σας περιγράψω πού έχουμε καταλήξει αυτή τη στιγμή και πώς παίζεται το παιχνίδι. (Υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό άρθρο που θα δημοσιευθεί τον Ιανουάριο στο τεύχος του Hellenic Nexus, αλλά επειδή το πιάνει από μια σκοπιά, θα προσπαθήσω να σας το δώσω σφαιρικά.)

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι, βαίνουμε προς μια κατάσταση την οποία, ο καλύτερος όρος με τον οποίο ορισμένοι την έχουν περιγράψει, είναι τεχνοφεουδαρχία, δηλαδή, ξεκινάω απ’ το τέλος, απ’ την τελική κατάληξη δηλαδή.

Υπάρχουν κάποιες δυνάμεις ανθρώπινες, αλλά όχι μόνο, οι οποίες οδηγούν τα πράγματα προς την επιβολή ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος με τη βοήθεια της τεχνολογίας, εξ ου και ο όρος τεχνοφεουδαρχία.

Τι περιλαμβάνει αυτή η κατάσταση;

Αυτοί οι άνθρωποι, που πολλοί τους ονομάζουν παγκόσμια ελίτ, ή παγκόσμια κυβέρνηση κλπ, η ουσία είναι ότι είναι κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι από το απώτατο παρελθόν κατόρθωσαν να συσσωρεύσουν ένα μεγάλο πλούτο και δύναμη εις βάρος των υπόλοιπων συνανθρώπων μας και από τότε ζουν με τη μεγάλη αγωνία του πώς θα διαφυλάξουν αυτή την κυριαρχία που έχουν από την αυξανόμενη ανθρωπόμαζα, κατά την γνώμη τους.

Είναι κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι ολόκληρη την ανθρωπότητα την βλέπουν ούτε λίγο, ούτε πολύ-υπάρχουν πολλές δηλώσεις τους, που μπορείτε να βρείτε που χαρακτηρίζουν ακριβώς αυτή την νοοτροπία τους την ελιτίστικη- θεωρούν όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα ένα απέραντο κοτέτσι, ή μια κατσαριδόμαζα, μπορείτε να το φανταστείτε, όπως θέλετε και αισθάνονται μια διαρκή απειλή ότι καθώς αυξάνεται συνεχώς ο πληθυσμός, αυξάνονται οι κατσαρίδες κλπ, κάποια στιγμή θα απειληθούν τα συμφέροντά τους, η κυριαρχία τους κλπ, αυτός είναι ο ένας παράγοντας.

Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι επειδή έχουν συσσωρεύσει γνώση και τεχνολογία, οι οποίες οδηγούν σε μια μεταλλαγή του ανθρώπινου είδους, δηλαδή προσφέρουν τη δυνατότητα της μακροζωίας, αν όχι της αθανασίας, αλλά και της κατοχής των τρόπων χειρισμού της ενέργειας, έτσι ώστε ανοίγουν τεράστιες προοπτικές, αυτές τις γνώσεις κι αυτές τις δυνάμεις ξέρουν ότι, εάν αποκαλυφθούν, διαρρεύσουν και τις μοιραστούν με το υπόλοιπο της ανθρωπότητας, ότι η κυριαρχία τους πάει περίπατο.

Υπάρχει λοιπόν ένα πολύ μεθοδευμένο σχέδιο, το οποίο ουσιαστικά έχει ξεκινήσει από τις αρχές του εικοστού αιώνα, αλλά το βλέπουμε να εντείνεται πάρα πολύ από τα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα, να σπρώξουν έτσι τα πράγματα, ώστε να καταλήξουν σ’ αυτή τη λύση της τεχνοφεουδαρχίας.

Τι περιλαμβάνει αυτή η λύση, τώρα που έχουμε όλα τα κομμάτια του παζλ;

Το πρώτο που περιλαμβάνει είναι η εξαφάνιση των εργαζόμενων στρωμάτων, η συμπίεση και εξαφάνιση των εργαζόμενων στρωμάτων, διότι, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, δεν έχουν ανάγκη πια αυτοί οι άνθρωποι απ’ τη λεγόμενη εργατική τάξη, ή τη μικρομεσαία τάξη κλπ. Τους φτάνει ένα στελεχιακό δυναμικό με τη βοήθεια της τεχνολογίας, για να παράγουν και να ελέγχουν τα πράγματα.

Συνεπώς, τους υπόλοιπους τους θεωρούν αναλώσιμους και είδος προς εκκαθάριση. Αυτό το βλέπουμε να εντείνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ήδη στις μέρες μας, αλλά αυτό είναι σίγουρο και έχετέ το πολύ καλά στο μυαλό σας, ότι είναι κάτι, το οποίο θα το βλέπετε να εντείνεται ολοένα και περισσότερο μέσα στα επόμενα χρόνια. Μπορεί να είναι με τη μορφή της πανδημίας, με τη μορφή των μεταλλαγμένων, των οικολογικών καταστροφών, με τη μορφή πολέμου, πείνας, οικονομικής ανέχειας, η ουσία είναι ότι έχει δρομολογηθεί ένα σχέδιο εξαφάνισης ενός μεγάλου ποσοστού του ανθρώπινου πληθυσμού.

Αυτό είναι λοιπόν το ένα μέρος του παζλ, το οποίο βλέπουμε πως συνδέεται με τα υπόλοιπα και αυτό το σχέδιο της εξαφάνισης που λέμε και της συρρίκνωσης ενός μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας και ιδίως των εργαζόμενων, είναι κάτω από την ταμπέλα αποπληθυσμός.

Προσέξτε τι άλλο είναι, κάτι το οποίο ήταν πολύ ύπουλο για να το καταλάβει κανείς, όταν άρχισε να εφαρμόζεται και πώς τώρα δένει και με πληροφορίες που υπήρχαν, δηλαδή, μιλάω για το φεμινιστικό κίνημα.

Το φεμινιστικό κίνημα έτσι όπως ξεκίνησε κυρίως μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, που εντάθηκε, όπου πλέον έχουν υπάρξει ένα σωρό διαρροές για γυναίκες, οι οποίες πρωτοστάτησαν, κυρίως στο χώρο της δύσης, οι οποίες ήταν στη μισθοδοσία της CIA, κι αναρωτιόμαστε και λέγαμε τι συμφέρον μπορεί να είχε η CIA να ενισχύει το φεμινιστικό κίνημα και αποδεικνύεται, μέσα από ομολογίες του ίδιου του Ροκφέλερ, ότι πρώτον, το να βάλλουν τις γυναίκες στον εργασιακό χώρο ήταν ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα, διότι άρχισαν να πληρώνουν φόρους, ενώ μέχρι τότε οι γυναίκες δεν φορολογούνταν και δεύτερον και σημαντικότερο, είναι ότι έσπασαν τη δομή της οικογένειας, έτσι ώστε τα παιδιά αποξενωμένα όσο το δυνατόν περισσότερο απ’ τη μητέρα τους και τον πατέρα τους να εξαρτούν τη διαμόρφωση της συνείδησής τους αποκλειστικά από τους ιδεολογικούς μηχανισμούς του κράτους και της εξουσίας, από την εκπαίδευση τη σχολική και κυρίως από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τον κινηματογράφο κλπ.

Στο ίδιο πλάνο είναι και όλα τα κινήματα που οδηγούν στο άφυλο, υπάρχουν μια σειρά τάσεις, από το πού οδηγούν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, μέχρι πού οδηγούν τα ομοφυλοφιλικά ζεύγη χωρίς τεκνοποίηση και πάει λέγοντας, όπου προσπαθούν μ’ αυτό τον τρόπο να τα ενισχύσουν και να τα χρηματοδοτήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να συμβάλλουν στον αποπληθυσμό.

Στο ίδιο μοτίβο της τεχνοφεουδαρχίας εντάσσεται και το ότι συμβαίνει στον τομέα της υγείας και της διατροφής. Στο ίδιο μοτίβο εντάσσεται η καταστροφή του περιβάλλοντος. Προσέξτε κι εδώ το ύπουλο του πράγματος που επίσης μέχρι να το αντιληφθούμε πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα αλλά τώρα είδαμε πώς ταιριάζουν όλα.

Προσέξτε τι γίνεται, δεν ξέρω αν σας έχει περάσει ποτέ απ’ το μυαλό, αλλά ο παγκόσμιος πληθυσμός, όσο είχε τη δυνατότητα να αυτοτροφοδοτείται, να μπορεί να καλλιεργεί τις ντομάτες του, τα λαχανικά του, το ένα, το άλλο στο χωριό, ή στην επαρχία, ότι και να γινότανε μπορούσε να πει ο καθένας, δεν τρέχει τίποτα εγώ θα τη βγάλω.

Πότε τον έχει στο χέρι;

Όταν το φυσικό περιβάλλον ελέγχεται τεχνολογικά, αυτό είναι ένα απ’ τα μεγάλα κλειδιά του ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού, διότι, όταν η σοδειά σου εξαρτάται από σπόρους, τους οποίους δεν τους έχεις εσύ, όταν ο αέρας είναι μολυσμένος, ή το νερό είναι μολυσμένο, τότε είσαι εκατό τοις εκατό σκλάβος της τεχνοφεουδαρχίας, διότι ακόμα και για να αναπνεύσεις, όπως βλέπουμε σε κάποιες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, ή για να πιείς νερό, θα πρέπει να έχεις τον πάροχο, ο οποίος είναι μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία.

Έτσι λοιπόν η καταστροφή του περιβάλλοντος δεν είναι αποτέλεσμα απλώς δήθεν αλόγιστης χρήσης των πόρων, είναι σχέδιο να πάμε σ’ ένα περιβάλλον όπου η επιβίωση θα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την πολυεθνική τεχνολογία κι έτσι μ’ αυτό τον τρόπο δεν θα μπορεί κανένας να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και στους άλλους δυο τομείς, οι οποίοι συμπληρώνουν το παζλ, που είναι το θέμα της παγκόσμιας ασφάλειας, όπου αποδεικνύεται πλέον ότι όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις είναι δημιουργήματα της παγκόσμιας ελίτ, όλες ανεξαιρέτως, έχουμε τα στοιχεία στα χέρια μας και ο λόγος για τον οποίο ενισχύονται, χρηματοδοτούνται και εξαπολύονται είναι ακριβώς για ν’ αποτελέσουν αφορμή για παρεμβάσεις και ακόμα περισσότερες δεσμεύσεις των ανθρώπινων ελευθεριών.

Τέλος, υπάρχει ο τομέας της ενέργειας και της τεχνολογίας, όπου και εκεί βλέπουμε ότι υπάρχει μια μεγάλη απόκρυψη από τη μια μεριά όλων εκείνων των τεχνολογιών της ελεύθερης ενέργειας, ακριβώς επειδή, όπως σας είπα αυτή η παγκόσμια ελίτ φοβάται, τρέμει ότι εάν διαρρεύσουν, μέσα στο σύνολο του ανθρώπινου πληθυσμού θα χάσει ακριβώς την πρωτοκαθεδρία και τον τρόπο του να ελέγχει τα πράγματα και αφ’ ετέρου του πώς αυτούς τους λίγους ενεργειακούς πόρους, τους οποίους αφήνουν για να τροφοδοτείται η ανθρωπότητα, πώς τους ελέγχουν πέντε άνθρωποι ουσιαστικά σε όλο τον πλανήτη.

Όλες αυτές οι παράμετροι που σας ανέφερα, είναι πλέον και συμπληρώνουν το παζλ της τεχνοφεουδαρχίας, η οποία αποσκοπεί σε μια εξαθλιωμένη τεχνολογικά ελεγχόμενη μάζα δραματικά μειωμένου παγκόσμιου πληθυσμού και όσο για τον εαυτό τους, σας παραπέμπω να ψέξετε στο λίμα μετανθρωπισμός, είναι ένα ρεύμα που κυριαρχεί στους κόλπους της παγκόσμιας ελίτ, το οποίο έχει τα εξής χαρακτηριστικά, του να μπορέσουμε να υπερβούμε την ανθρώπινη φύση, όχι πνευματικά και μέσω δικής μας ατομικής συνειδησιακής εξέλιξης, αλλά μέσω τεχνολογίας.

Είναι ένα ρεύμα, το οποίο κυριαρχεί στους κόλπους αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι οραματίζονται την αντικατάσταση του εγκεφάλου τους από τσιπάκια, των μελών τους από βιονικά μέλη και τη χρήση προηγμένης νανοτεχνολογίας και βιοτεχνολογίας, προκειμένου να περάσουν σ’ ένα στάδιο αθανασίας, που οραματίζονται, συγχωνευμένοι με μηχανές. Είναι δηλαδή μια κατάσταση, που δεν είναι εικασίες, υπάρχουν πάρα πολύ συγκεκριμένα στοιχεία και δηλώσεις αυτών των ανθρώπων ότι θέλουν να πάνε προς τα κει.

Εκείνο λοιπόν που είναι το μέλλον, έτσι όπως το οραματίζεται η τεχνοφεουδαρχία, είναι κάποιες ουσιαστικά αθάνατες ανθρωπομηχανές, οι οποίες μέσω της τεχνολογίας θα ελέγχουν αυτή τη μειωμένη εξαθλιωμένη ανθρωπομάζα, για την οποία προορίζουν την πλειοψηφία των ανθρώπων του πλανήτη.

Το μόνο για το οποίο ακόμα δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν είναι ούτε ως προς το ποιοι είναι αυτοί, ή ως προς το τι επιδιώκουν, γιατί αυτά που σας είπα μπορείτε να τα πάρετε κατά γράμμα, ότι έτσι είναι κι έτσι θα επιδιώξουν, το μόνο για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις είναι για το αν αυτοί οι άνθρωποι ενεργούν μόνοι τους, ή αν από πίσω τους βρίσκονται κάποιες εξωανθρώπινες δυνάμεις.

Η προσωπική μου άποψη για την οποία έχω αρκετές ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις, είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ξενιστές εξωδιαστατικών οντοτήτων, οι οποίες ουσιαστικά είναι ενεργορουφήκτρες και με ορισμένες απ’ αυτούς και με άλλους όχι, έχουν συνάψει συνειδητά, ή ασυνείδητα συμφωνίες.

Όταν ένα ολόκληρο καρμικό περιβάλλον υποβαθμίζεται και τα όντα τα οποία το κατοικούν, πέφτουν σε μια κατάσταση εξαθλιωμένου λήθαργου, η ενέργειά τους διαρρέει, λειτουργούν σ’ ένα πολύ χαμηλά ενεργειακό καθεστώς. Αυτή η ενέργεια η οποία χάνεται, κάποιους τροφοδοτεί, κάποιοι ρουφάνε.

Εκείνη λοιπόν η εικόνα, την οποία έχω, αλλά και άλλοι, είναι ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια τέτοια επίθεση.

Πρακτικά όμως, για να μην το απλώνουμε το πράγμα και το θεωρητικοποιούμε, εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι ότι, είτε ισχύει, είτε δεν ισχύει αυτό που σας είπα, τα πράγματα ξέρουμε πλέον πού οδηγούν.

Αυτό ακούγεται μεν ζοφερό, αλλά όμως πρέπει να πάρετε υπ’ όψιν σας, ότι είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό γιατί πλέον ξέρουμε με τι ακριβώς έχουμε να κάνουμε και σε λίγο θα ξέρουμε και πώς ακριβώς να το αντιμετωπίσουμε, μέσα από ποιες κινήσεις μπορεί η πλειοψηφία της ανθρωπότητας, αυτή την κατάσταση να την αναστρέψει.

Έρχομαι στο δεύτερο σκέλος πλέον της ομιλίας, που είναι τι γίνεται από την άλλη πλευρά του φωτός, γιατί μιλήσαμε για εξωτερίκευση των υπέρμαχων του φωτός.

Είπαμε λοιπόν ότι μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, η οποία είχε δείξει και είχε κινήσει ήδη πριν απ’ το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά ουσιαστικά άρχισε να οργανώνεται με τη λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και να εκτείνεται από τα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα, κατ’ αντιστοιχία, οι δυνάμεις του φωτός πέρασαν σ’ ένα προσκλητήριο στα εσωτερικά πεδία απέναντι σε ψυχές, οι οποίες ήταν καρμικά δεμένες, προέρχονταν, αν θέλετε, είχαν περάσει και από το γήινο σχολείο, το γήινο καρμικό περιβάλλον, να συμβάλλουν με την επιστράτευσή τους και με την ενσάρκωσή τους εδώ, για να αποφευχθεί το σχέδιο της τεχνοφεουδαρχίας και αντίθετα να μπορέσει να γίνει μια πνευματική αναβάθμιση του γήινου σχολείου, με την έννοια ότι να επιβληθούν σε παγκόσμιο περιβάλλον πολύ καλύτερες, πολύ ευνοϊκότερες συνθήκες καθημερινότητας, μέσα από τις οποίες τα ανθρώπινα όντα θα μπορέσουν να προχωρήσουν πολύ ταχύτερα στην πνευματική τους εξέλιξη.

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με συγκεκριμένες ψυχές σε αποστολή και σας θυμίζω ότι, όταν ακούτε για τα παιδιά ίντιγκο, ή για τα κρυστάλλινα παιδιά, είναι ακριβώς τέτοιες ομάδες ψυχών, στα πλαίσια της εξωτερίκευσης των υπέρμαχων του φωτός.

Είναι ομάδες ψυχών, που κατ’ αντιστοιχία, προσέξτε τις χρονιές γιατί έχει σημασία, άρχισαν να ενσαρκώνονται από τα τέλη της δεκαετίας του σαράντα, από το σαράντα κάτι δηλαδή και ο κύκλος της ενσάρκωσής τους κλείνει μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, δηλαδή αυτός ο κύκλος της εξωτερίκευσης κλείνει μέσα στο έντεκα, δώδεκα, δεκατρία, κάπου εκεί, μέσα στην επόμενη διετία. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές, οι οποίες ήρθαν όλο αυτό το διάστημα και θα συνεχίσουν να έρχονται όπου η εμπροσθοφυλακή βρίσκεται ιδίως σ’ εκείνα τα άτομα που γεννήθηκαν από το ενενήντα και μετά. Η εμπροσθοφυλακή εννοώ μάλλον, με συγχωρείτε για την έκφραση, από τα τέλη της δεκαετίας του σαράντα, αλλά ήθελα να πω οι δυνάμεις κρούσης, είναι αυτοί δηλαδή που ήρθαν απ’ το ενενήντα και μετά και γι αυτό ακριβώς θα αρχίσουν να μπαίνουν δυναμικά μέσα στα ανθρώπινα πράγματα στην ανθρώπινη κοινωνία, μέσα στην επόμενη πενταετία και πέρα.

Αυτός είναι κι ο λόγος που, είδατε που πολλοί αναρωτιούνται από μας που είμαστε παλιότεροι και λέμε εντάξει έχουμε γνωρίσει πολλούς ομοικραδασμικούς ανθρώπους και στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει να εξελίσσεται κάποιο σχέδιο που να παίρνει δυναμική μορφή, εμείς στρώνουμε το χαλί, κάναμε όλη την προετοιμασία και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι ώριμα, γιατί αν θα δείτε κυρίως από το διαδίκτυο, αλλά και από δικές σας επαφές ενδεχομένως, θα δείτε ότι σ’ όλο τον κόσμο αυτά που σας λέω σήμερα, αρχίζουν ν’ αποτελούν ώριμη συνειδητοποίηση σε εκατομμύρια ανθρώπους, εκεί που αν τα έλεγες αυτά ακόμα και πριν από πέντε χρόνια μόλις, θα σε κοίταγαν σαν να είσαι τρελός. Το έχω και σαν βίωμα από επαφές που έχω από ξένες χώρες που βλέπω ότι, οι άνθρωποι τα συζητούν αυτά τα πράγματα και έχουν ωριμάσει συνειδησιακά.

Εμείς λοιπόν έχουμε κάνει ένα τεράστιο αγώνα όλες αυτές τις δεκαετίες για να στρώσουμε το χαλί σε κάποιες πανανθρώπινες αξίες και στο να μπορέσει να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τι ακριβώς γίνεται και πού παίζεται το παιχνίδι, ενδεχομένως να μην προλάβουμε να δούμε την κατάληξη, όμως εκείνοι οι οποίοι ήρθαν απ’ το ενενήντα και μετά που θα είναι οι εισιπεντάρηδες της επόμενης πενταετίας και πέρα, είναι αυτές οι ομάδες κρούσης, οι υπέρμαχοι του φωτός οι οποίοι θα μπουν στο παιχνίδι δυναμικά, γιατί θα έχουν από πίσω τους στρωμένη τη γραμμή και την ιδεολογία και αυτό είναι το έργο, το οποίο υπηρετούμε εμείς αυτή τη στιγμή.

Έτσι λοιπόν, εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές θα αποτελέσουν κόμβους σ’ ‘ένα παιχνίδι που ξεκινάει τώρα ενός τεράστιου πλανητικού δικτύου του φωτός και μέσω αυτών των κόμβων θα μαζευτούν και θα ενεργοποιηθούν τα εκατομμύρια των ανθρώπων καλής θέλησης, των καλοπροαίρετων ανθρώπων, πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι συστράτευσης.

Σας λέω ορισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτών των ανθρώπων.

Το πρώτο είναι ότι έχουν ένα ισχυρό αίσθημα δικαίου, το δεύτερο είναι ότι είναι ανυπότακτα άτομα, ανεξάρτητα με πάθος για την ελευθερία. Το τρίτο είναι ότι είναι άτομα δημιουργικά, με πρωτότυπες καινοφανείς ιδέες, αλλά όχι μόνο στο μυαλό, αλλά και με τη δημιουργική δύναμη να τα βάλουν μπροστά και να τα πραγματοποιήσουν.

Το πέμπτο είναι ότι πιστεύουν στην παγκόσμια αφθονία, πιστεύουν δηλαδή ότι αυτή η πίστη στην έλλειψη, η οποία είναι κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού καρμικού κόσμου, είναι κάτι το ανύπαρκτο, είναι κάτι που υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό μας και ότι το σύμπαν διαθέτει πράγματι όλη την απαραίτητη ενέργεια για αφθονία και ευημερία σε όλους.

Το έβδομο είναι ότι είναι άτομα, τα οποία θεωρούν ότι η μοναδικότητα του καθενός μας και άρα και του εαυτού τους, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να τιμάται και να υπερασπίζεται, αλλά παράλληλα μέσα σε πλήρη αρμονία και σεβασμό με το όλον, με το περιβάλλον, με το συνάνθρωπο, με τους πάντες. Είναι άτομα τα οποία διακατέχονται από πάθος για γνώση και είναι άτομα τα οποία διακατέχονται από πνευματική ανησυχία και έχουν αρχίσει και θα αρχίσουν μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα να εκδηλώνουν ψυχικές δυνάμεις και χαρίσματα, είναι άτομα ελεήμονα, θεραπευτές, αγωνιστές, ευφυείς με μεγάλη εσωτερική σοφία και ισχυρές ψυχικές δυνάμεις.

Αυτά τα στοιχεία διαθέτει σε μεγάλο βαθμό η δύναμη κρούσης του ενενήντα και εντεύθεν, τα νούμερα τα οποία λέω είναι έτσι όπως μας έχουν δοθεί άνωθεν, δεν μπορώ ούτε να τα αποδείξω, ούτε να τα αμφισβητήσω, εκείνο που εγώ λέω είναι ότι                η ένταση στην ενσάρκωση ψυχών ως δύναμη κρούσης είναι από το ενενήντα μέχρι το δυο χιλιάδες δεκατρία, αυτά τα εικοσιτρία χρόνια.

Αυτά τα άτομα λοιπόν, τα οποία χαρακτηρίζονται από αυτά τα στοιχεία είναι εκείνα, γύρω από τα οποία θα συμπυκνωθεί και θα υλοποιηθεί το σχέδιο του φωτός.

Είναι εκείνοι οι υπέρμαχοι του φωτός που με την εξωτερίκευσή τους θα μπορέσουν να συσπειρώσουν γύρω τους εκατομμύρια ανθρώπων, οι οποίοι θα μπορέσουν να αναστρέψουν την πορεία της τεχνοφεουδαρχίας και να μπορέσουν να προωθήσουν την πνευματική αναβάθμιση του ανθρώπινου σχολείου.

Τώρα, σ’ αυτά τα γεγονότα, οι πληροφορίες μας, οι οποίες διασταυρώνονται κι από ανθρώπους, οι οποίοι διαμένουν στο εξωτερικό, είναι ότι σ’ αυτές τις εξελίξεις υπάρχει ένας ιδιαίτερος ρόλος τον οποίο θα παίξει η Ελλάδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν είναι μια αυταπάτη για να ευλογήσουμε τα γένια μας, γιατί είναι κάτι το οποίο δηλώνεται κι από χώρες του εξωτερικού. Χαρακτηρίζεται ότι ως ατμομηχανή της εφαρμογής του θείου σχεδίου θα είναι η Ελλάδα και η Ινδία, με μεγάλο ρόλο και σοβαρό ρόλο αυτό της Ελλάδας, γιατί, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία, η ελληνική παράδοση θα είναι ένας από τους κεντρικούς άξονες της εξωτερίκευσης επειδή ακριβώς η ελληνική παράδοση βρίσκεται στον αντίποδα της τεχνοφεουδαρχίας, της αντίληψης αυτής, που έχει η τεχνοφεουδαρχία, εννοώ με την έννοια των αξιών της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας, της αναζήτησης της γνώσης και όλης αυτής της ενεργειακής δόνησης η οποία χαρακτηρίζει την ελληνική παράδοση.

Υπάρχει όμως κι ένας άλλος λόγος, ότι εξ’ αιτίας αυτής της τονικής, που έχει η ελληνική παράδοση, αυτό είναι μια πληροφορία απ’ τα εσωτερικά πεδία, ότι από κείνα τα μέλη της πνευματικής ιεραρχίας των εξελιγμένων υπάρξεων που είναι υπεύθυνα για την εφαρμογή του θείου σχεδίου στον πλανήτη γη, ότι αρκετά από τα μέλη της ιεραρχίας είναι ψυχές, οι οποίες καρμικά είναι συνδεδεμένες με τον ελλαδικό χώρο και την ελληνική παράδοση.

Επίσης βλέπουμε ότι πολλές ψυχές υπέρμαχων του φωτός ενσαρκώνονται μαζικά στην Ελλάδα και επίσης η Ελλάδα είναι ένας απ’ τους λόγους που απ’ ότι μαθαίνουμε βάλλεται σήμερα, γιατί ακριβώς κάποιοι γνωρίζουν ότι θα πρωτοστατήσει στην εφαρμογή του Θείου Σχεδίου για την αναβάθμιση της γης.

Εκείνο λοιπόν που μας ενδιαφέρει εμάς και πρέπει να κρατήσουμε, είναι ότι η Ελλάδα θα παίξει κεντρικό ρόλο στην οργάνωση ενός διεθνούς πλανητικού δικτύου του φωτός, μέσα σ’ αυτό το σχέδιο των υπέρμαχων του φωτός και πως σε διεθνές επίπεδο θα αποτελέσουν αυτούς τους κόμβους που λέμε, ενός τεράστιου δικτύου, γύρω από τους οποίους θα ενεργοποιηθούν όλες οι εξελιγμένες ψυχές.

Θα ολοκληρώσω αυτή τη σύντομη τοποθέτηση με δυο-τρία σχόλια.

Πρώτον, έχει κριθεί το παιχνίδι;

Όχι, υπάρχει ένα κείμενο το οποίο έχει δοθεί άνωθεν και έχει κυκλοφορήσει και στο site http://morphogenesis-system.com, που είναι διεθνές, που είναι με τίτλο μετά το 2012, εκεί αναφέρεται ότι υπάρχει ένας εξελικτικός νόμος τον οποίο η ιεραρχία του φωτός τον σέβεται και οφείλουν όλοι να τον σεβαστούν, ότι απ’ την πλευρά του στρατοπέδου του φωτός, δεν μπορεί ποτέ να γίνει μια εξωτερική επέμβαση σ’ έναν συγκεκριμένο καρμικό κόσμο, η οποία θ’ αναβαθμίσει έξωθεν, όπως είπαμε πνευματικά τις συνθήκες του, χωρίς σ’ αυτή την αναβάθμιση και για αυτή την αναβάθμιση να είναι συνειδησιακά ώριμος και έτοιμος ο ίδιος ο καρμικός πληθυσμός, του συγκεκριμένου κόσμου. Ενώ δυστυχώς, μας λέει το κείμενο, αντίθετα, για τις δυνάμεις του σκότους είναι ένα πλεονέκτημα το να είναι συνειδησιακά χαμηλά ένας οποιοσδήποτε καρμικός πληθυσμός, γιατί ακριβώς για να υποβαθμίσεις έναν καρμικό κόσμο, ποντάρεις στο χαμηλό συνειδησιακό του επίπεδο και ποντάρεις σε πολιτικές εξαπάτησης και κοροϊδίας. Καλώς, ή κακώς, πνευματική αναβάθμιση μέσω εξαπάτησης κοροϊδίας, ή έξωθεν επιβολής, δεν γίνεται, διότι, ότι και να τάξεις και ότι θετικό κι αν επιβάλεις  έξωθεν και δια της βίας, εάν δεν είναι συνειδησιακά ώριμος ο καθένας από μας   , πόσο μάλλον το σύνολο της ανθρωπότητας, δεν μπορεί ν’ ακολουθήσει. Ακόμα κι αν επιβληθεί κάτι τεχνικά απ’ έξω θετικό, μέσα σε ελάχιστα χρόνια, θα φυλλορροήσει και ενεργειακά θα ξανακαθίσει πάλι στην πρότερη κατάσταση.

Έτσι λοιπόν, μας λένε από τα εσωτερικά πεδία, ότι προφανώς κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ποιά θα είναι η κατάληξη και ποιό θα είναι το αποτέλεσμα. Εκείνο που γίνεται από την πλευρά των φωτεινών δυνάμεων, είναι πρώτον, αυτή η μαζική αποστολή εξελιγμένων ψυχών, οι οποίες ακριβώς επειδή είναι εξελιγμένες θα ανεβάσουν τη συνολική συνειδησιακή δόνηση της ανθρωπότητας, έτσι ώστε να μπορούν να φτουρήσουν που λένε, να μπορούν να ριζώσουν οποιεσδήποτε θετικές ενέργειες, που θα γίνουν άνωθεν και το δεύτερο είναι ότι προσφέρεται πλέον αφειδώς από τα εσωτερικά πεδία, χαρίσματα, συνειδητοποιήσεις, γνώσεις και ψυχικές δυνάμεις, οι οποίες είναι στο χέρι μας, στο κατά πόσον θα μπορούμε να συντονιζόμαστε, όσο το δυνατόν περισσότερο και συχνότερα μαζί τους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τις γειώσουμε.

Αυτή λοιπόν είναι η στρατηγική και αυτός είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο θα αρχίσουμε σε λίγο να έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις οργάνωσης και προώθησης του Θείου Σχεδίου για τα γήινα πράγματα.

Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να είμαστε θετικοί και ανοιχτοί ψυχικά προς τα άνω, όσο περισσότερο μπορούμε, να προσφέρουμε υπηρεσία στο χώρο μας, όπου ζούμε και υπάρχουμε καθημερινά, να μυούμε και να αφυπνίζουμε όσο δυνατόν περισσότερους γνωστούς μας, στην καθημερινότητα, αποκαλύπτοντάς τους το τι συμβαίνει και προς τα πού πρέπει εμείς να επηρεάσουμε και να σπρώξουμε τα πράγματα, να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και εγρήγορση, έχοντας τις κεραίες μας συνέχεια τεταμένες, για να συλλάβουμε το σχέδιο του φωτός, έτσι όπως επιμερίζεται για τον καθένα μας, ατομικά, αλλά και για τη συμμετοχή μας σε ευρύτερες λύσεις και προτάσεις που θα κληθούμε να υπηρετήσουμε και να είμαστε ομοικραδασμικοί με το σχέδιο και μεταξύ μας, έτσι όπως τώρα καλή ώρα. Γιατί πολλαπλασιαστικά, εκθετικά λειτουργεί η ομοικραδασμικότητα, προκειμένου να προσελκύσεις πνευματικά όπλα και λύσεις, προκειμένου να μπορέσεις να συμμετάσχεις στο σχέδιο συνειδητά και με αποτέλεσμα.

Θα κλείσω λέγοντάς σας, ότι μας έχει δοθεί η βεβαιότητα, ότι πάρα πολύ σύντομα, μέσα στους επόμενους μήνες κιόλας, θα πρόκειται να υπάρχει υπαγόρευση συγκεκριμένα, πάνω σε δυο πράγματα, για το ποιοί είναι εκείνοι οι άξονες πρακτικά , κοινωνικά, μέσα στην καθημερινότητα, πάνω στους οποίους θα πρέπει να εφαρμοστεί το σχέδιο του φωτός και άρα, πάνω σε ποιούς άξονες θα πρέπει να συγκροτηθούν συγκεκριμένα ομάδες κοινωνικής υπηρεσίας και δράσης και δεύτερον, ότι θα μας δοθεί ένα λυσάρι, το λέω απλοϊκά, με βάση το οποίο θα μπορούμε να αναγνωρίζουμε στην καθημερινότητα ποιές πολιτικές, συμπεριφορές, νοοτροπίες, πεποιθήσεις, συναισθήματα, ιδεολογίες κλπ, ενισχύουν το ένα στρατόπεδο και ποιές το άλλο. Θα δοθεί δηλαδή ένας κώδικας, μια αποκωδικοποίηση, μέσω των οποίων να μπορεί να κρίνει ο καθένας και στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική και πλανητική ζωή, τι ανήκει πού.

Έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει απαραίτητη εγρήγορση και να μπορούμε να γνωρίζουμε πώς πρέπει να τοποθετούμαστε μέσα στην καθημερινότητα, όχι απλά θεωρητικά, αλλά καθαρά πρακτικά, κάτι το οποίο θα περάσει και σε διεθνές επίπεδο κι έτσι θ’ αρχίσουν να συγκροτούνται πλέον εκεί πάνω συγκεκριμένοι τρόποι υπηρεσίας, γιατί αυτό είναι που λείπει μόνο μέχρι τώρα. Το να περάσουμε σε συγκρότηση συγκεκριμένων μορφών υπηρεσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μια πρώτη γεύση δίνεται στο κείμενο που έχει κυκλοφορήσει για την πνευματικοποίηση του χρήματος, πάλι σας παραπέμπω στο www.morphogenesis-system.com γιατί είναι ένα  site, το οποίο προορίζεται για κρούση στο διεθνή χώρο.

Αυτό το κείμενο για την πνευματικοποίηση του χρήματος θέτει κάποια πολύ συγκεκριμένα κριτήρια, με βάση να μπορεί ο καθένας να επιλέγει πότε μια ενέργειά του στρέφει την ενέργεια του χρήματος προς τις δυνάμεις του σκότους και πότε προς τις δυνάμεις του φωτός. Πρόκειται λοιπόν να επακολουθήσουν αυτά τα δυο κείμενα, τα οποία θα είναι πολύ μεγάλης σημασίας και τα οποία θα γίνει προσπάθεια να δικτυωθούν απ’ όλους μας προς πάσα κατεύθυνση.

Μπαίνουμε λοιπόν όπως βλέπετε σε μια περίοδο πολύ σημαντικών εξελίξεων, μην έχετε στο μυαλό σας τους ρυθμούς της καθημερινότητας, γιατί όταν λέμε γρήγορη ρυθμοί, πολύ γρήγορων εξελίξεων, μιλάμε με χρόνια και όχι με πεντάλεπτα, δηλαδή το ξέρω ότι του καθενός η προσωπικότητα ανυπομονεί και λέει ότι να, έπρεπε να είχε γίνει ήδη τώρα, θέλω να γίνει αύριο, πώς και τι, αλλά βλέπετε ότι οι ρυθμοί της ανθρωπότητας είναι διαφορετικοί και παρ’ όλα αυτά είναι τρομερά γρήγοροι, γιατί αν δείτε τις εξελίξεις που έχουν γίνει, μόνο τεχνολογικά, κοινωνικά να πούμε, μέσα στην τελευταία εικοσαετία, δεν έχουν γίνει σ’ όλη την ιστορία της ανθρωπότητας πίσω. Μ’ αυτή την έννοια λοιπόν οι εξελίξεις επιταχύνονται τρομερά κι έτσι θα τις δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια.

Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι και από τη στιγμή που θα είμαστε έτοιμοι, θα ξέρουμε και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και πώς ακριβώς πρέπει να οργανωθούμε.

Γι αυτό περνάμε στον οραματισμό θα στηρίξουμε την Ελλάδα, γιατί όπως σας είπα ένας απ’ τους λόγους που βάλλεται είναι αυτός.

Σημαντική Σημείωση: Η γενικότερη ενασχόληση με τον τομέα της πνευματικότητας, καθώς και η συμμετοχή στις διαφόρων ειδών λεγόμενες «διαλογιστικές» ή «ενεργειακές» ασκήσεις, ενίοτε είναι καλύτερα να αποφεύγονται από άτομα που πάσχουν από σοβαρές ψυχικές και νευρολογικές νόσους, σοβαρές παθήσεις του κυκλοφορικού, των ενδοκρινών αδένων κ.ά.
Ως εκ τούτου, πληροφορίες, γνώσεις και ασκήσεις που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας σε οποιαδήποτε μορφή (κείμενο, εικόνα, βίντεο κ.λπ.) αποτελούν μέρος ενημερωτικού υλικού μέσω αρθρογραφίας, εργαστηρίων, εκδηλώσεων ή οποιαδήποτε άλλης δραστηριότητας του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ και πρέπει να θεωρούνται καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα. Οπότε εναπόκειται στην κρίση και την προσωπική ευθύνη του καθενός η απόφαση για συμμετοχή ή εφαρμογή, η οποία πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι προήλθε από προτροπή ή ενθάρρυνσή μας.
Επιπλέον, τυχόν πρακτικές ασκήσεις ή οδηγίες θεραπευτικής υποστήριξης που αναφέρονται μέσω της ιστοσελίδας μας σε οποιαδήποτε μορφή, των εκδηλώσεων και κάθε άλλου τύπου δραστηριοτήτων μας, ρητά συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων και κάθε τύπου εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκαθιστούν την πρέπουσα ιατρική αγωγή, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ανάλογης ειδικότητας ιατρός.

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.