Η Ώρα των Αγγέλων

Η Ώρα των Αγγέλων

Η Ώρα των Αγγέλων 900 600 ΠΑΔΙΣΥ
Ομιλία του Στάμου Στίνη στον Οραματισμό του Ιουνίου 2015

 

Εμείς οι Έλληνες στις πολύ κρίσιμες στιγμές αποφασίζουμε να συμμετάσχουμε μαζικά, αλλά τουλάχιστον κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Εχθές παραμονή του θερινού ηλιοστασίου έγιναν ανά την Ελλάδα, όπως και σήμερα από πολλές πνευματικές ομάδες, ενέργειες για μια θετική έκβαση των ελληνικών πραγμάτων και όχι μόνο απ’ την Ελλάδα.

Χθες πνευματικές ομάδες στη Γαλλία είχαν συντονιστεί μεταξύ τους για να κάνουν ομαδική προσευχή για το καλό της Ελλάδας. όπως, αν έχετε πληροφορηθεί, στην Ισπανία σήμερα πραγματοποιούνται μαζικές διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Χθες μάλιστα έγινε και κάτι σημαδιακό για μας, είχαμε οργανώσει μια εκδρομή, απ’ το ΠΑΔΙΣΥ, που όσοι είχαμε την τύχη να συμμετάσχουμε, γίναμε μάρτυρες μιας πολύ δυνατής ροής ενέργειας, καθότι εκεί που πήγαμε ήταν ένα πολύ σημαδιακό μέρος, μιλάω για το αρχαίο κάστρο του Πανοπέα, στη Βοιωτία, το οποίο σύμφωνα με τη μυθολογία μας, λέω ότι είναι σημαδιακό γιατί συμπίπτει με την τρέχουσα περίοδο, καθώς μετά τον κατακλυσμό ο Δευκαλίωνας με την Πύρρα ξεκίνησαν την ανασύσταση του ελληνικού γένους, ακριβώς από κείνη εκεί την περιοχή.

Επίσης σε σχέση με τις διάφορες υπαγορεύσεις, που δεν είναι μόνο δικές μας, αλλά τις λαβαίνουν πνευματικοί δάσκαλοι απ’ όλο τον κόσμο, προβλέπεται, όπως έχουμε πει πολλές φορές, ότι ο ελληνισμός θα παίξει ένα παγκόσμιο θετικό ρόλο αναμόρφωσης της παγκόσμιας κατάστασης μέσα στα επόμενα χρόνια. Και αυτό σημαδιακό σε σχέση με την περιοχή του Πανοπέα, που σας προανέφερα, διότι ακριβώς από κείνο το σημείο πάλι, σύμφωνα με τη μυθολογία μας, ξεκίνησε ο Προμηθέας, αλλά και ο Απόλλωνας στη συνέχεια, την πορεία πολιτισμού και επιμόρφωσης, γενικά του ανθρώπινου γένους.

Θεωρούμε ότι, ήδη από χθες, έγινε μια πάρα πολύ σημαντική ενεργειακή κρούση, υπήρξαν και διάφορες συγχρονικότητες, αλλά αυτά είναι παραλειπόμενα και μπορεί ν’ ανέβουν σύντομα στο site του ΠΑΔΙΣΥ, η ουσία είναι, ότι, με την σημερινή μας συγκέντρωση, πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μια ακόμα πολύ ισχυρή ενεργειακή κρούση, όχι μόνο για το καλό της Ελλάδας, αλλά για το καλό όλου του κόσμου.

Αλλά γενικά, θα είδατε κι ένα μήνυμα το οποίο κυκλοφόρησε, το οποίο θεώρησα ότι θα ήταν καλό να στείλω προσωπικά σε σχέση με την κατάσταση που βιώνουμε τώρα.

Η εκτίμησή μας είναι ότι αυτή η αβεβαιότητα και το κλίμα ανησυχίας, που επικρατεί για πολλούς, θα κρατήσει το πολύ μέχρι τον επόμενο Νοέμβρη, διότι από κει και μετά, στο τέλος δηλαδή του χρόνου εκτιμάμε ότι τα ελληνικά πράγματα θα ανασυγκροτηθούν και θ’ αρχίσουμε να παίρνουμε την πάνω βόλτα, θ’ αρχίσουμε μια ανοδική πορεία. Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, δεν το γνωρίζουμε, γιατί κάθε φορά η άνωθεν ενέργεια ακολουθεί τους δικούς της δρόμους και έχει τους δικούς της κανόνες, εμάς όμως δεν είναι ο ρόλος μας ν’ ασχοληθούμε με λεπτομέρειες, αλλά να είμαστε εστιασμένοι, όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές στην θετική έκβαση των πραγμάτων, ασχέτως με τον τρόπο το συγκεκριμένο και τα συγκεκριμένα πρόσωπα, με τη βοήθεια των οποίων αυτό θα γίνει.

Έτσι λοιπόν, νομίζω ότι διανύουμε αυτή τη στιγμή μια ιστορική περίοδο, διότι, αυτά που θα συμβούν μέσα στην επόμενη περίοδο θα καθορίσουν, όπως καταλαβαίνετε σ’ ένα αρκετό βαθμό τις μελλοντικές εξελίξεις και για την Ελλάδα και παγκόσμια.

Για να περάσω στην Ώρα των Αγγέλων, που τιτλοφορήσαμε στη σημερινή μας ομιλία, όπου έρχεται καθαρά, ως μια συνέχεια, γιατί τα πράγματα δεν είναι αποσπασματικά, όσοι παρακολουθείτε τακτικά τις συναντήσεις που κάνουμε για τον οραματισμό, τον οποίο έχω πάψει να λέω για την Ελλάδα, αλλά λέω για τον ελληνισμό, διότι εκ των πραγμάτων, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, όχι μόνο συμμετέχει ενεργά στο ελληνικό σύστημα και η Κύπρος, αλλά και όλος ο απανταχού ελληνισμός, ανά την υδρόγειο, συνεπώς θα ήταν πολύ περιοριστικό να εξακολουθούμε πλέον ν’ αναφερόμαστε μόνο σε Ελλάδα, γι αυτό ακριβώς αναφερόμαστε σε ελληνισμό.

Έτσι λοιπόν, όσοι έχετε παρακολουθήσει αυτές τις ομιλίες που προηγούνται του οραματισμού για τον ελληνισμό, θα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια συνέχεια.

Έτσι λοιπόν σας θυμίζω, ότι τα τελευταία δυο χρόνια περίπου, έχει δοθεί μια βροχή πληροφοριών, ξεκινώντας από μια ομιλία η οποία τιτλοφορείτο “οι Φύλακες του Καλού” στην οποία αναφερθήκαμε στο πώς ενεργοποιούνται μαζικά στις μέρες μας εκατομμύρια ψυχές, μεταξύ των οποίων και εμείς εδώ, καλή ώρα, προκειμένου να παίξουν το συγκεκριμένο υποστηρικτικό ενεργειακό ρόλο για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στη συνέχεια υπήρξε μια ομιλία με τίτλο “η νέα ιδεολογία των δυνάμεων του Φωτός”, όπου εκεί τέθηκαν πραγματικά κάποιες πολύ σημαντικές ιδεολογικές κατευθύνσεις.

Με βάση λοιπόν, αυτές τις ιδεολογικές κατευθύνσεις υπήρξε ένα ξεκαθάρισμα, του ποιές αρχές, ποιοί κανόνες του παιχνιδιού, και ποιές ιδεολογικές τάσεις είναι εκείνες που διαχωρίζονται δυο στρατόπεδα, για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε, ποιοί με τη στάση τους, ή με τα λεγόμενά τους, εξυπηρετούν έτσι απλά τις δυνάμεις του Φωτός και ποιές το πλανητικό κακό, την αρνητικότητα.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια ομιλία με θέμα “Μύηση στις ενέργειες των Αστέρων του Κρίνου”, όπου αναφερθήκαμε σε μια πολύ συγκεκριμένη διάχυση πνευματικών ενεργειών που τελείται διαρκώς τους τελευταίους μήνες και τις επιπτώσεις που έχει στον καθένα από μας, δηλαδή ποιά χαρίσματα ενεργοποιεί και ποιά ξεκαθαρίσματα εν είδει κάθαρσης μπορεί να επιφέρει στη ζωή μας.

Για να έρθουμε στην ομιλία που κάναμε με τίτλο ” Η Ελλάδα στο Μονοπάτι της Φωτιάς”, όπου από τον τελευταίο Μάρτιο αναφερθήκαμε στις εξελίξεις που βλέπουμε να επιβεβαιώνονται αυτή τη στιγμή, τονίζοντας αυτό που σας ανέφερα και στην αρχή, ότι αν όλα πάνε καλά, γιατί εδώ μιλάμε για σχέδια που εκπονούνται άνωθεν, που δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα πραγματοποιηθούνε έτσι, γιατί η πραγματοποίησή τους εξαρτάται αποκλειστικά από μας, αλλά μέχρι τώρα, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, μια πολύ θετική σκεπτομορφή που έχει δημιουργηθεί, δείχνει να μπορεί να γειώνει τις θετικές πνευματικές ενέργειες κι έτσι το Σχέδιο βαδίζει μέχρι τώρα κανονικά και ομαλά.

Έτσι εκτιμούμε πράγματι ότι, μέχρι το τέλος της χρονιάς η μεγάλη μπόρα θα έχει περάσει κι από και πέρα θα περάσουμε σε μια περίοδο ανοδική και ανασυγκρότησης.

Μέσα απ’ αυτές τις ομιλίες, οι οποίες υπάρχουν ήδη στο site του ΠΑΔΙΣΥ, σε γραπτή μορφή και πολύ σύντομα θα είναι σε μορφή βίντεο.

Έτσι, θα μπορείτε με την ησυχία σας κι όταν έχετε το χρόνο να τ’ ακούσετε κι από πρώτο χέρι για να δείτε ότι πράγματι, πολλά απ’ αυτά που γίνονται τώρα είχαν αναφερθεί.

Έτσι, αναφερθήκαμε στην αρχή σε μια πολύ ισχυρή αρχική ενεργειακή κρούση που είχε πραγματοποιηθεί από τις 12 Μαΐου του 2010 και στη συνέχεια αναφερθήκαμε στις τρεις εφταετίες, μέσα στις οποίες πρόκειται να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να προχωρήσει και να υλοποιηθεί η αναγέννηση της ανθρωπότητας.

Αυτές οι τρεις εφταετίες ξεκινούν από το καλοκαίρι του 2013, βρισκόμαστε δηλαδή τώρα να έχουν  περάσει δυο χρόνια της πρώτης επταετίας, η οποία προβλέπεται μια κρίσιμη επταετία, μέσα στην οποία αφ’ ενός μεν θα ξεκινήσει η παγκόσμια σύγκρουση, αφ’ ετέρου δε, θα διαμορφωθούν προς το τέλος της, θα έχουν αποκρυσταλλωθεί οι ιδεολογικές γραμμές αυτής της πνευματικής αφύπνισης της ανθρωπότητας κι εκεί θ’ αρχίζει να παίζει το ρόλο του κι ο ελληνισμός, στον οποίο προαναφέρθηκα.

Η δεύτερη επταετία που ουσιαστικά ξεκινάει απ’ το 2020, θα είναι η δεκαετία της κάθαρσης και του ξεκαθαρίσματος, ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα. Και η τρίτη επταετία, την οποία ελπίζω αρκετοί από μας να είμαστε παρόντες, να τη δούμε, αλλά ούτως ή άλλως το ρόλο μας, όλοι μας τον έχουμε παίξει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Η τρίτη επταετία είναι αυτή της δημιουργίας, προκειμένου το γήινο σχολείο, δηλαδή απ’ το 2027 και μετά, αν όλα πάνε σύμφωνα με το Σχέδιο, είναι η πλήρης αναμόρφωση του γήινου σχολείου, ώστε να γίνει πραγματικά ένας τόπος φωτεινής εξέλιξης όλων των ψυχών που περνάνε από δω.

Ήδη, για να επανέλθω στο θέμα των φυλάκων του καλού και της ενεργοποίησης των ανθρώπων σ’ όλο τον κόσμο, όπως έχουμε ξαναναφέρει, αλλά το βλέπετε κι εσείς πλέον στην καθημερινότητα και δεν είναι θέμα ούτε εκτίμησης, ούτε πρόβλεψης, είναι ότι πάρα πολλά εκατομμύρια σ’ ολόκληρο τον πλανήτη αφυπνίζονται πνευματικά.

Αυτό το βλέπουμε και στην Ελλάδα, όπου βλέπουμε ανθρώπους που ποτέ δεν υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να έχουν πνευματικές ανησυχίες και ξαφνικά αρχίζουν να μας μιλάνε, βλέπουμε ότι έχουν ξεκινήσει να διαβάζουν αντίστοιχα βιβλία απάνω σ’ αυτόν τον τομέα, βλέπουμε μια πολύ μαζική αφύπνιση.

Ήδη από πέρσι, όπως έχω ξαναπεί, διαπιστωμένο στατιστικά από έρευνα που έγινε στο facebook, 80.000.000 Ευρωπαίοι δηλώνουν πνευματικοί ακτιβιστές και άλλα 70.000.000 στην Αμερική, δηλαδή έχουμε 150.000.000 μόνο στη δυτική Ευρώπη και την Αμερική, μια πραγματική έκρηξη πνευματικότητας, που συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο στόχος, για όλα αυτά είναι το να διαλυθεί το σκοτάδι αυτού του νέου μεσαίωνα, που περνάμε κυρίως μέσα στην τελευταία 15ετία και όταν μιλάμε για μεσαίωνα και πώς θα ξεπεραστεί, εννοούμε, του πώς θα περάσουμε από μια περίοδο που κυριαρχεί η απληστία, ο ολοκληρωτισμός, η απάθεια κι η αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή, η αποθέωση του κέρδους, η παρακολούθηση κι η επιτήρηση των πολιτών, ο έλεγχος δηλαδή της συνείδησης, του πώς θα περάσουμε σε μια καινούργια περίοδο, στην οποία θα επικρατήσει η ελευθερία, η απροκατάληπτη έρευνα, η ανθρωπιά, η πνευματικότητα, η αφθονία και επάρκεια για όλους, η ειρήνη κι η αρμονία στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Κι εδώ ακριβώς είναι που αν προσέξατε, αυτές οι έννοιες όλες που ανέφερα, η ελευθερία, η πνευματικότητα, η επάρκεια, η αρμονία, το κάλλος ανάμεσα στις σχέσεις των ανθρώπων, η απροκατάληπτη έρευνα είναι ακριβώς που φέρνουν την παράδοση του ελληνισμού στην πρώτη γραμμή, που όπως και παλιά τα κινήματα της αναγέννησης και του διαφωτισμού στηρίχτηκαν πάνω στο ελληνικό πνεύμα, για να μπορέσουν ν’ ανατρέψουν το μεσαίωνα και το σκοταδισμό του, έτσι ακριβώς και μέσα στα χρόνια που έρχονται έχει διαμορφωθεί και άνωθεν, αλλά και εδώ ένα παγκόσμιο στρατόπεδο, το οποίο έχει συσπειρωθεί γύρω από την ελληνική παράδοση, γύρω από τις αρχές του ελληνισμού, διότι, τόσο ιδεολογικά, όσο και ενεργειακά, η εκτίμηση είναι ότι μόνο βγαίνοντας μπροστά με τις αρχές του ελληνισμού μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί και να υπερκεραστεί αυτός ο καινούργιος μεσαίωνας.

Εδώ σ’ αυτό το σημείο οφείλω να ξεκαθαρίσω, επειδή πολλές φορές συμβαίνουν παρεξηγήσεις, ότι ως ΠΑΔΙΣΥ, που οργανώνουμε και τον οραματισμό για τον ελληνισμό, οφείλουμε να κάνουμε μια διάκριση, ασχέτως αν θα είμαστε αρεστοί σε όλους, ή σε κάποιους μόνο, ότι υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στον πατριωτισμό και τι εννοούμε, όταν μιλάμε για το ρόλο που θα παίξει ο ελληνισμός μέσα στα επόμενα χρόνια και ανάμεσα στο λεγόμενο εθνικισμό, ο οποίος βασίζεται στην άποψη περί ανωτερότητας φυλής και τα σχετικά που γνωρίζετε.

Τουλάχιστον όσον αφορά στο άτομό μου, αλλά πιστεύω και όσους άλλους εκφράζουν το ΠΔΙΣΥ, στην παρέα μας που έχει ξεκινήσει απ’ το 1996, θεωρώ ότι όλοι οι λαοί έχουν να προσφέρουν εξίσου σημαντικά πράγματα στην εξέλιξη της ανθρωπότητας και γι αυτό κι ο κάθε λαός, χωρίς να υπάρχει κάποιος που να είναι ο εκλεκτός του Θεού, θεωρώ ότι ο κάθε λαός οφείλει ν’ αναπτύσσει τη μοναδικότητά του, γιατί τότε συνεισφέρει στο σύνολο.

Έτσι λοιπόν, όταν μιλάμε για το ρόλο που θα παίξει ο ελληνισμός στα μελλούμενα, δεν το λέμε επειδή πιστεύουμε ότι εμείς είμαστε οι μοναδική, η εκλεκτή φυλή σ’ όλο τον κόσμο που μας έχει αναθέσει ο Θεός να σώσουμε, ή να καταπιέσουμε τους υπολοίπους, αλλά απλά και μόνο, είναι απλό, αλλά και τόσο μεγαλειώδες, απ’ την άλλη, ακριβώς γιατί στη σημερινή, στη συγκεκριμένη παγκόσμια συγκυρία, όπου διανύουμε έναν καινούργιο μεσαίωνα, τυχαίνει, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο, οι αρχές και η φιλοσοφία αυτού του οικοδομήματος του πνευματικού, που ονομάζουμε ελληνισμό, να είναι τέτοια, ώστε να πρέπει να συσπειρωθούν γύρω του και διάφορες άλλες πνευματικές δυνάμεις.

Έχουμε πάρα πολλά μηνύματα για αυτό που σας λέω, δεν το βγάζουμε απ’ το μυαλό μας, ήδη πολύ πριν την ελληνική κρίση, απ’ το 2008 ή 2009, ο γνωστός δάσκαλος της ανατολής Σάι Μπάμπα είχε κάνει δημόσια τοποθέτηση, αναφερόμενος στον πολύ σημαντικό ρόλο που θα παίξει ο ελληνισμός μέσα στα επόμενα χρόνια.

Παρόμοιες τοποθετήσεις έχουνε κάνει πάρα πολλοί πνευματικοί δάσκαλοι. αν δείτε στο site έχουμε ανεβάσει και μια παρέμβαση που έκανε ο αμερικανοεβραϊκής καταγωγής πνευματικός δάσκαλος, Άλαν Κοέν, ο οποίος αποκαλεί τους Έλληνες αλχημιστές της Τρίτης Χιλιετίας, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται στους Έλληνες, λέει ευθαρσώς, ότι είστε οι παγκόσμιοι ηγέτες που θα ξεκινήσετε τη μεταμόρφωση της ανθρωπότητας και λέει επί λέξει εκατομμύρια ανθρώπων στην Αμερική προσευχόμαστε για σας, για να μπορέσετε να παίξετε αυτό τον ιστορικό ρόλο.

Δεν είναι ο μόνος έχουμε πάρα πολλά μηνύματα από πνευματικούς δασκάλους του εξωτερικού που αναφέρονται ακριβώς σ’ αυτό το πράγμα. Και μάλιστα λένε, όπως ήταν και δική μας εκτίμηση, ότι, όλη αυτή η περιπέτεια της Ελλάδας με την κρίση, την οποία πέρασε, ήταν ένα απαραίτητο βήμα κάθαρσης, για να μπορέσει ν’ απαλλαγεί από τα βαρίδια του παρελθόντος και να μπορέσει να βγει μπροστά, δηλαδή σημαίνει άπειρα ενδεχόμενα, διότι πράγματι αυτός ο τόπος έχει ένα τρομερό δυναμικό, απ’ όλες τις πλευρές, όπως και το ανθρώπινο δυναμικό πολύ δυνατό, να μπορέσει να παράξει πράγματα και καινούργια ιδεολογία και καινούργια τεχνολογία και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, είναι απλώς πράγματι κάποια ενεργειακά βαρίδια του παρελθόντος που μπορεί να μας κρατούσαν αγκυλωμένους.

Αν λοιπόν δεν περνούσαμε από μια τέτοια φάση κάθαρσης, δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στα μελλούμενα.

Αυτό επαναλαμβάνω, δεν είναι κάτι που δεν είναι μόνο δικιά μας εκτίμηση, αλλά είναι εκτίμηση πολλών διεθνών παραγόντων. Προχτές διάβασα δήλωση του Όλιβερ Στόουν, του γηραιού, αλλά πολύ γνωστού και κατασταλαγμένου σκηνοθέτη, που δεν είναι ένας τυχαίος, ο οποίος έγραψε σε αμερικάνικη εφημερίδα, καλή δύναμη και καλή τύχη Έλληνες, με αφορμή την κρίση που περνάμε. Υπάρχει μια στρατιά πνευματικών και ανθρώπων του πολιτισμού, ανά τον πλανήτη, την οποία αποκρύβουν τα κατεστημένα ΜΜΕ στην Ελλάδα, που κάνουν διαρκείς δηλώσεις για το μέλλον, όχι μόνο για την ελληνική κρίση, αλλά υπέρ της ελληνικής λύσης, όπως την αποκαλούν, σε σχέση με τα παγκόσμια πράγματα.

Έτσι λοιπόν, για να φτάσουμε και στον τίτλο της σημερινής μας ομιλίας, που θα ήταν άσκοπος και άκαιρος, εάν δεν είχα αναφέρει όλα αυτά μέχρι τώρα, για να έχουμε μια συνέχεια κατά νου.

Όταν μιλάμε για την ώρα των Αγγέλων, αυτό σημαίνει ότι έχουμε έρθει σε μια φάση, που από το Αγγελικό Βασίλειο πρόκειται ν’ ακολουθήσει μια αυξημένη παρεμβατικότητα, γιατί, ξέρουμε πολύ καλά ότι το Αγγελικό Βασίλειο δεν είναι μόνο επωμισμένο με έργο θεραπείας, ή βοήθειας, αλλά και με έργο προστασίας, αλλά και με έργο πολεμικό, όταν τα πράγματα ζορίζουν και θα πρέπει να στραφεί ενάντια στο κακό.

Έτσι λοιπόν, καθώς από το 2020, κοντά μας σχετικά, θ’ αρχίσει να κορυφώνεται αυτή η παγκόσμια σύγκρουση, ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα, είναι πραγματικά “η ώρα των αγγέλων”, ν’ αρχίσουν να καθαρίζουν την κατάσταση και όταν λέμε να καθαρίζουν, ξέρουμε από το παρελθόν τι σημαίνει αυτό το πράγμα.

Από τη μια σημαίνει διάλυση των εστιών του κακού σ’ όλη τη γη, είτε αναφερόμαστε σε τόπους, είτε αναφερόμαστε σε πρόσωπα ή ομάδες κι από την άλλη πλευρά σημαίνει προστασία και ανάταξη και ενίσχυση των εστιών του Φωτός, πόλεμο θα έχουμε και σ’ αυτό τον πόλεμο στην πρώτη γραμμή βρίσκονται πάντα οι αγγελικές δυνάμεις.

Έτσι λοιπόν, από τη μια φέρτε λίγο το νου σας σε σκηνές που περιγράφονται στην αποκάλυψη, για την παρέμβαση εννοώ των αγγέλων, άρα θα έχουμε επιλεκτικές καταστροφές και δεινά, απέναντι σ’ εκείνες τις εστίες του κακού, που θα πρέπει να διαλυθούν, κι από την άλλη, θα έχουμε υψηλή προστασία στις εστίες του Φωτός.

Εδώ πρέπει να πάρουμε κάτι υπ’ όψιν μας, όπως έχω ξαναπεί, εκείνοι που την πληρώνουν συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτοί που προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω και να κρατήσουν ουδετερότητα, που προσπαθούν να κρατήσουν μια κακώς εννοούμενη κουλτουριάρικη διάθεση και μια κακώς εννοούμενη κουλτουριάρικη στάση, του τύπου “εγώ δεν αναμιγνύομαι, εγώ είμαι υπεράνω του καλού και του κακού, δεν υπάρχει καλό και κακό, είναι της δυαδικότητας” τ’ ακούμε καθημερινά. Αυτοί είναι οι πρώτοι που θα φάνε την κατραπακιά κι απ’ τις δυο κατευθύνσεις, γιατί όταν είσαι σε διασταυρούμενα πυρά εκείνος που την πληρώνει πρώτα είναι αυτός που πάει να κρατήσει ουδετερότητα. Αυτό κρατείστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ή στο μπροστινό, ακόμα καλύτερα, ότι ο καθένας μέσα στα επόμενα χρόνια θα κληθεί ενεργειακά να πάρει θέση κι εκείνοι που δεν θα είναι συνειδητά στρατευμένοι θα είναι εκείνοι που θα κινδυνεύουν περισσότερο.

Άρα, το να συμμετέχει κανείς ενεργά, δεν εννοώ να κάνει διαδηλώσεις, αλλά π.χ. βιώνουμε τώρα έναν πόλεμο ενεργειακό, από τη μια μεριά, όπου η παρέμβαση των αγγέλων έχει ήδη ξεκινήσει, βιώνουμε έναν ενεργειακό πόλεμο, η εκπομπή, ένας οχετός απαισιοδοξίας και τρόμου, όπου επιχειρείται να καλυφθεί ολόκληρη η ψυχική ατμόσφαιρα της Ελλάδας με μια μπόχα, προκειμένου ψυχικά να αλλοτριωθούμε και να γονατίσουμε, κι απ’ την άλλη πλευρά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν συνειδητά να σταθούν στο θετικό και να κρατήσουν αυτή τη σκεπτομορφή του φωτός ψηλά. Ο ουδέτερος λοιπόν είναι εκείνος ο οποίος δηλώνει άγνοια και λέει, δεν μ’ ενδιαφέρουν εμένα αυτά τα πράγματα, μην με σκοτίζετε, εγώ θα συνεχίσω να βλέπω τα σήριαλ μου στην τηλεόραση, θα πίνουμε και κανένα κρασάκι, θα τρώμε και καμιά μπριζολίτσα, θα βλέπουμε και λίγο ποδόσφαιρο.

Βλέπουμε ήδη και οι μαρτυρίες είναι πάμπολλες, αλλά θα το έχετε δει κι εσείς ότι έχουν αρχίσει να σαλτάρουν, γιατί είναι οι πιο ευάλωτοι, απέναντι σ’ αυτή τη σκεπτομορφή τη μαύρη η οποία εκπέμπεται συνειδητά. Επειδή δεν το ξέρουνε, είναι ανοιχτοί κι έχουν αρχίσει μέσα στην καθημερινότητα να σαλτάρουν, ακόμα και για το μονόευρο και να λένε φοβάμαι, να έχει καβούρια η τσέπη τους, να μην ξέρουν τι θα τους ξημερώσει την άλλη μέρα, να ψυχοπλακώνονται, ν’ αρχίσουν να παίρνουνε ψυχοφάρμακα, να είναι μέσα στην κατάθλιψη.

Αυτό εννοώ όταν λέω ότι την πληρώνουν και θα την πληρώσουν εκείνοι οι οποίοι είναι στην κοσμάρα τους.

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όταν λέμε για ελληνική υπόθεση, σημαίνει ότι πραγματικά από δω και πέρα τα πράγματα έχουν εναποτεθεί στις Δυνάμεις του Φωτός και οι Αγγελικές Δυνάμεις έχουν ήδη πάρει τη σκυτάλη, αυτό σημαίνει και για τα ελληνικά πράγματα, αυτό που προανέφερα ότι θ’ ακολουθήσει και για τα διεθνή, δηλαδή δεινά για ορισμένους και προστασία για κάποιους άλλους.

Έτσι το μήνυμα, το οποίο θα ήθελα να κρατήσουμε είναι για όλους μας, μακριά απ’ το φόβο, και κοντά και εναγκαλισμός στο φως και στο θετικό.

Θέλω να κλείσω με μια εμπειρία που είχαμε χθες, που δεν το γνωρίζαμε, όταν περάσαμε από τον Ορχομενό, πήγαμε να ξεναγηθούμε σε μια εκκλησία της Παναγίας της Σκρυπτούς, δεν ξέρω πόσοι τη γνωρίζετε.

Εκεί λοιπόν, εξεπλάγημεν μια εικόνα που είχε μέσα, το οποίο, είχε την Παναγία να εκπέμπει ένα φως και γύρω της γερμανικά τανκς ζωγραφισμένα, με Γερμανούς στρατιώτες, κρατώντας όπλα και οπλοπολυβόλα να την κοιτάνε έκθαμβοι.

Αυτό που είχε συμβεί, κι εγώ πρώτη φορά το άκουσα, στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, καθώς οι αντάρτες είχαν σκοτώσει κάποιους Γερμανούς, η γερμανική διοίκηση της περιοχής αποφάσισε για αντίποινα να εισβάλλει στον Ορχομενό και να κάνει μια γενοκτονία τύπου Δίστομου.

Στην πορεία όπως πήγαιναν τα τανκς μαζί με τους οπλίτες, εμφανίστηκε μπροστά τους η Παναγία, σαν όραμα και αυτούς τους κατέλαβε τέτοιος τρόμος, ώστε τελικά η εκτέλεση δεν πραγματοποιήθηκε, ματαιώθηκε.

Στην ερώτησή μας εάν αυτό είναι τοπικός μύθος, ή αν μπορεί να έχει και κάποια ιστορική αξία, η απάντηση που λάβαμε ήταν η εξής, πράγμα που είναι ιστορικά όμως πιστοποιημένο, ότι ο Γερμανός επικεφαλής του αγήματος, που πήγαινε να πραγματοποιήσει την εκτέλεση, μετά απ’ αυτό το περιστατικό, μέχρι το θάνατό του ερχόταν κάθε χρόνο και προσευχόταν και άναβε ένα κερί στην εκκλησία της Παναγίας της Σκρυπτούς.

Αυτό νομίζω ότι πρέπει να σας πει πολλά και πόσο σημαδιακό ήταν το συγκεκριμένο περιστατικό και για τις μέρες μας.

Θα ήθελα μ’ αυτή την εμπειρία να κλείσω, για να δείτε ότι θαύματα συμβαίνουν συνέχεια και άλλωστε τέτοια πολλά πρόκειται ν’ ακολουθήσουν και στο μέλλον.

Ας είμαστε λοιπόν εστιασμένοι στο φως, χωρίς να ξεφύγουμε ούτε ένα εκατοστό από αυτή τη θέση του θετικού και του καλού.

Σημαντική Σημείωση: Η γενικότερη ενασχόληση με τον τομέα της πνευματικότητας, καθώς και η συμμετοχή στις διαφόρων ειδών λεγόμενες «διαλογιστικές» ή «ενεργειακές» ασκήσεις, ενίοτε είναι καλύτερα να αποφεύγονται από άτομα που πάσχουν από σοβαρές ψυχικές και νευρολογικές νόσους, σοβαρές παθήσεις του κυκλοφορικού, των ενδοκρινών αδένων κ.ά.
Ως εκ τούτου, πληροφορίες, γνώσεις και ασκήσεις που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας σε οποιαδήποτε μορφή (κείμενο, εικόνα, βίντεο κ.λπ.) αποτελούν μέρος ενημερωτικού υλικού μέσω αρθρογραφίας, εργαστηρίων, εκδηλώσεων ή οποιαδήποτε άλλης δραστηριότητας του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ και πρέπει να θεωρούνται καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα. Οπότε εναπόκειται στην κρίση και την προσωπική ευθύνη του καθενός η απόφαση για συμμετοχή ή εφαρμογή, η οποία πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι προήλθε από προτροπή ή ενθάρρυνσή μας.
Επιπλέον, τυχόν πρακτικές ασκήσεις ή οδηγίες θεραπευτικής υποστήριξης που αναφέρονται μέσω της ιστοσελίδας μας σε οποιαδήποτε μορφή, των εκδηλώσεων και κάθε άλλου τύπου δραστηριοτήτων μας, ρητά συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων και κάθε τύπου εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκαθιστούν την πρέπουσα ιατρική αγωγή, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ανάλογης ειδικότητας ιατρός.

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.