Μύηση στις ενέργειες των Αστέρων του Κρίνου

Μύηση στις ενέργειες των Αστέρων του Κρίνου

Μύηση στις ενέργειες των Αστέρων του Κρίνου 900 600 ΠΑΔΙΣΥ

 

Ομιλία του κ. Στάμου Στίνη στον Οραματισμό της 14ης Δεκεμβρίου 2014

 

Ας περάσουμε στο κύριο μέρος τη ομιλίας, να πιάσουμε το νήμα από την αρχή, γιατί, όπως βλέπετε, έχουμε πολύ σημαντικές διεθνείς, αλλά και εσωτερικές εξελίξεις.

Τα λέω επί τροχάδην, για να θυμηθούμε το πώς έχει διαμορφωθεί από πλευράς ενεργειακής παρέμβασης, μέχρι τώρα η πραγματικότητα, ότι ουσιαστικά από τις 12 Μαΐου του 2010 έχουμε μπει σε μια καινούργια περίοδο στην ανθρωπότητα, μέσα απ’ αυτή την πολύ μεγάλη διάχυση πνευματικών ενεργειών που συνέβη, και οι οποίες είχαν ως στόχο το ν’ αφυπνιστεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού, αναφορικά με τον τομέα τη υπηρεσίας, δηλαδή, είδαμε ότι από την άνοιξη του 2010, έχει κάποια πολλά εκατομμύρια ανά τον πλανήτη, σας είχα πει συγκεκριμένα νούμερα κι από στατιστικές που είχαν γίνει, μέσω του facebook, μιλάμε για ένα νούμερο των 80.000.000 στην Ευρωπαϊκή Ένωση και 70.000.000 στις ΗΠΑ, που υπάρχουν καταγραμμένα στατιστικά, οι οποίοι δηλώνουν πνευματικοί ακτιβιστές. Αυτά τα νούμερα προέκυψαν μετά το 2010, καθώς αυτή η μεγάλη κρούση των πνευματικών ενεργειών ενεργοποίησε πάρα πολλούς ανθρώπους του πνευματικού χώρου με την έννοια ότι, συνειδητοποίησαν ότι δεν αρκεί απλώς το να ακολουθεί κάποιος μια πορεία πνευματικής ανάπτυξης, ως ιδιώτης, ή ως ασκητής, αλλά ότι θα πρέπει να αφιερώσει ενέργεια και χρόνο πρακτικά, μέσα στην κοινωνία, προκειμένου να μπορέσει να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες αφύπνισης για τον εαυτό του, αλλά και όλους τους συνανθρώπους του.

Αυτός ο ορισμός προσδιορίζει και τον όρο του πνευματικού ακτιβιστή, έτσι όπως δηλώνουν αρκετοί συνάνθρωποί μας σ’ όλο τον κόσμο.

Πέρα όμως απ’ αυτό, δηλαδή πέρα από την ανάγκη για εμπλοκή με τα προβλήματα της καθημερινότητας των πνευματικών ανθρώπων, έτσι ώστε να μην αφήνουν τη διοίκηση, την εξουσία στα χέρια ακραιφνών υλιστών, ή εκμεταλλευτών, ή εξουσιαστών, ή ατόμων που συνειδητά ανήκουν στην αρνητική όψη του πνεύματος, πέρα όμως απ’ αυτό, χρειάζεται και μια στρατηγική, διότι ο ακτιβισμός, όπως πολύ καλά ξέρετε, διακρίνεται, από την αγνή μεν πρόθεση να προσφέρουμε, αλλά η ίδια η έννοια του ακτιβισμού σημαίνει ότι προσφέρω και ενεργοποιούμαι , χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρα μια προοπτική, για το πού πρέπει να οδηγήσει αυτή μου η δράση.

Έτσι λοιπόν, πέρα από τον πνευματικό ακτιβισμό, χρειάζεται κι ένα πνευματικό σχέδιο, ένα πλάνο, για το πώς τελικά μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα. Και εξαιτίας αυτού ξεκίνησε μια ολόκληρη διαδικασία μετασχηματισμού της ανθρωπότητας, με μια τεράστια διάχυση ενεργειών που σχετίζονται με την “Εγώ Ειμί Παρουσία” που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013.

Βρισκόμαστε ήδη λοιπόν ενάμισι χρόνο περίπου, μετά από το ξεκίνημα της διάχυσης αυτών των πνευματικών ενεργειών, οι οποίες έχουν ως πλάνο μια συγκροτημένη διαδικασία μετασχηματισμού της ανθρωπότητας, ή διαφορετικά του ανθρώπινου εκπαιδευτηρίου, όπως  λέμε, η οποία θα κρατήσει 4 επταετίες.

Η πρώτη επταετία την οποία διανύουμε τώρα και είναι πάρα πολύ κρίσιμη, ήδη έχουμε διανύσει τον ενάμισι χρόνο, άρα μένουν άλλα πεντέμισι χρόνια μπροστά μας, άρα θα πάμε περίπου μέχρι το 2020.

Η πρώτη λοιπόν κρίσιμη θα είναι αυτή, κατά την οποία θα δημιουργηθούν πλέον συγκροτημένοι πυρήνες, ανά τον κόσμο και διαδικτυωμένοι μεταξύ τους, οι οποίοι θα συγκροτήσουν τη νέα ιδεολογία του φωτός, τη νέα στρατηγική δηλαδή, τη νέα άποψη περί του τι σημαίνει μια κοινωνία, η οποία καθοδηγείται από πνευματικά ιδεώδη, τι σημαίνει στην πράξη.

Αυτό σημαίνει δηλαδή, ότι μέσα σ’ αυτή την επταετία θα παραχθούν οι πρώτοι πυρήνες, οι οποίοι θα εκφέρουν άποψη για το τι σημαίνει πνευματική οικονομία, τι σημαίνει πνευματική ενεργειακή πολιτική, ενέργεια εννοώ, για το τι σημαίνει πνευματικότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, για το τι σημαίνει πνευματικότητα στην εκπαίδευση, τι σημαίνει πνευματικότητα στην υγεία κ.ο.κ.

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στάδιο, διότι διαφορετικά, εάν δεν υπάρχει άποψη, η οποία ν’ αρχίσει να διαδίδεται και να ριζώνει σ’ ένα παγκόσμιο επίπεδο, δεν υπάρχει δηλαδή αποκρυσταλλωμένος στόχος, θα παραμένουμε για πάντα στο στάδιο του ακτιβισμού, ο οποίος έχει μέσα του το τυχοδιωκτικό χαρακτηριστικό, ότι προσπαθώ ν’ αντιμετωπίσω, μόνο ότι μου φέρνει η ζωή μπροστά μου αυτή τη στιγμή, ως άμεση ανάγκη, χωρίς να μπορώ να καταλαβαίνω ποιά είναι η ευρύτερη προοπτική και προ τα πού θα πρέπει να πάει κάθε ενέργεια, θα πρέπει να εντάσσεται συγκροτημένα  σ’ ένα πλάνο.

Αυτή η παραγωγή της νέας ιδεολογίας του Φωτός είναι κάτι πάρα πολύ απαραίτητο, το οποίο σύμφωνα με το σχέδιο θα πρέπει να έχει, αν όχι συγκροτηθεί πλήρως, αλλά να έχει εκφραστεί συγκροτημένα και δικτυωμένα, μέσα από πολλού πυρήνες, ανά την υδρόγειο.

Η επόμενη εφταετία, θα είναι μια εφταετία πολύ μεγάλης σύγκρουσης, όπου πλέον αυτές οι απόψεις, οι οποίες θα έχουν καταγραφεί, ως στρατηγική της ιδεολογίας του Φωτός, θα περάσουν πλέον μέσα στην κοινωνία, μέσα από οργανωμένες δομές λειτουργίας και παρέμβασης και άρα θα αναπτύσσονται ανταγωνιστικά, εις βάρος του παλιού.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν αρχίζουν καινούργιες δομές και θεσμοί, μιλάμε για κοινωνικούς θεσμούς, μπορεί να παραχθούν νέου τύπου εκπαιδευτήρια, νέου τύπου οργανώσεις πολιτικής παρέμβασης, νέου τύπου οικονομικές δομές, νέου τύπου επιχειρήσεις, εταιρίες.

Όλα αυτά, όταν θ’ αρχίσουν να αναπτύσσονται εις βάρος των παλαιών δομών, σημαίνει ότι θα περάσουμε σε μια περίοδο πολύ οξείας σύγκρουσης, γι αυτό λέμε ότι το παιχνίδι ουσιαστικά θα κριθεί στο τέλος της επόμενης δεκαπενταετίας, έτσι ώστε η τρίτη επταετία να είναι μια επταετία δημιουργικότητας και χτισίματος της νέας ιδεολογίας και η τέταρτη πλέον να είναι η τελική επταετία καθιέρωσης όπου ο μετασχηματισμός της γης θα έχει απλωθεί πλέον και θα είναι γεγονός κι όλοι θ’ απολαύσουν τους καρπούς.

Τώρα, ασφαλώς θ’ αναρωτηθεί κάποιος και θα πει, ότι πού το ξέρουμε ότι θα γίνουν έτσι τα πράγματα κι ασφαλώς η απάντηση είναι ότι, σαφέστατα δεν το ξέρουμε, ότι θα γίνουν έτσι, κι αυτό που συζητάμε τώρα είναι, οι πληροφορίες που έχουμε για το ποιό είναι το σχέδιο εκείνων των δυνάμεων του Φωτός, εκείνων των όντων, τα οποία ευθύνονται καρμικά για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και συν-διαχειρίζονται και συνδιαμορφώνουν το Θείο Σχέδιο, όσον αφορά στο κομμάτι του, το μέρος του, που αφορά στην εξέλιξη της ανθρωπότητας και της μικρής μας γης, του δικού μας γήινου σχολείου.

Άλλο λοιπόν το σχέδιο το οποίο πέφτει – να το πω έτσι υπό μορφήν διάχυσης πνευματικών ενεργειών, αναζητώντας του κατάλληλους υποδοχείς, δηλαδή εμάς, και το σχέδιο το οποίο καλούνται να εφαρμόσουν οι ανά τον κόσμο συνειδητοί άνθρωποι, και άλλο οι αντιδράσεις τι οποίες θα δεχτούν, η στρατηγική που θα εφαρμόσει το αντίπαλο στρατόπεδο και ποιά θα είναι η τελική εξέλιξη και κατάληξη.

Γι αυτό ακριβώς βλέπουμε, γιατί καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να τα συνδυάσουμε αυτά στο μυαλό μας, αυτός είναι κι ο λόγος, που γίνονται αυτές οι εισηγητικές ομιλίες πριν από τον οραματισμό για τον ελληνισμό, διότι βλέπετε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι αυτόν τον ενάμισι χρόνο τον τελευταίο, από το καλοκαίρι του 2013, είναι αναρτημένες αυτές οι ομιλίες, βλέπουμε ότι μέσα σ’ αυτόν τον ενάμισι χρόνο το αντίπαλο δέος ακολουθεί μια πολιτική ακραίας πόλωσης σ’ ολόκληρη την υφήλιο.

Βρισκόμαστε δηλαδή, μέσα από μια σειρά καλλιεργούμενων εντάσεων, βλέπετε τι γίνεται στη μέση Ανατολή, με τον ICIS και τον τζιχαντισμό, βλέπετε τι γίνεται στην Ουκρανία, βλέπετε τι γίνεται με το ενεργειακό παιχνίδι, βλέπετε τι γίνεται στο οικονομικό επίπεδο, που σιγά-σιγά τα πράγματα εντείνονται και οδηγούνται σε μια ακραία σύγκρουση.

Τι εξυπηρετεί μια τέτοια ώθηση προς σύγκρουση κι αναταραχή στην καλλιέργεια μιας τεράστιας σκεπτομορφής φόβου και ανασφάλειας, η οποία, όπως έχουμε πει επανειλημμένα αποτελεί τη χειρότερη συνθήκη πνευματικής αφύπνισης, γιατί όλα τα όντα, όταν βρίσκονται κάτω από το καθεστώς αβεβαιότητας και διαρκούς φόβου, η συνείδησή τους συσκοτίζεται και δεν μπορούν να προσανατολιστούν στην πνευματική τους πρόοδο;

Το γεγονός λοιπόν, ότι αυτή τη στιγμή ο κόσμος είναι υπό σύγκρουση και βρισκόμαστε υπό ένα διαρκή κίνδυνο γενικής ανάφλεξης, το γεγονός ότι περνάμε μια πολύ μεγάλη καθοδηγούμενη και διαρκή οικονομική κρίση, και το γεγονός ότι βρισκόμαστε υπό απειλή ανά την υφήλιο πολεμικής αναμέτρησης, το γεγονός ότι ακόμα και στην Αρκτική, με βάση το λιώσιμο των πάγων και τα πετρέλαια τα τεράστια κοιτάσματα που ανακαλύπτονται εκεί, δημιουργούν περαιτέρω τριβές γι αυτή την πλανητική σύγκρουση την οποία οδηγούν τα πράγματα, σημαίνει ότι μέσα στα επόμενα πεντέμισι χρόνια πρόκειται να δούμε συνθήκες ακραίες, οι οποίες στόχο θα έχουνε την καθήλωση των συνειδητών ανθρώπων μέσα από μια επίθεση φόβου. Αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι υπόψη μας και να προσπαθήσουμε να μείνουμε σταθεροί κι αταλάντευτοι κι ανεπηρέαστοι στην καλλιέργεια μιας φωτεινής σκεπτομορφής.

Βλέπουμε επίσης ότι, μέσα σ’ αυτό το διάστημα κυρίως τώρα, ότι η Ελλάδα κι ο ελληνισμός, γιατί βλέπουμε τι γίνεται και στην Κύπρο, ότι βρίσκονται στο στόχαστρο, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο είδαμε τα γεγονότα που συνέβησαν εκεί και βλέπουμε ότι, τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας έχουν εξαπολύσει μια ολόκληρη εκστρατεία τρομοκρατίας κι αποσταθεροποίησης. Ιδίως στις μέρες μας βλέπουμε όλοι, τι γίνεται αυτές τις μέρες και τι πιέσεις δέχεται η Ελλάδα απ’ όλα τα διεθνή κέντρα εξουσίας και με τι τρόπο.

Ο αληθινός λόγος, και νομίζω ότι πρέπει να τολμήσουμε να το πούμε αυτό, δεν είναι ότι φοβούνται τώρα μην τυχόν, αν γίνει μια ανατροπή στην Ελλάδα, ότι θα χάσουν κάποια χρήματα οι δανειστές, διότι έχουν τόσα πολλά, που αυτά που θα χάσουν αν γίνει κάτι με την Ελλάδα, είναι γι αυτούς πενταροδεκάρες.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι, φοβούνται μήπως με εφαλτήριο τον ελληνισμό ξεκινήσει μια παγκόσμια αντίδραση απέναντι σ’ αυτό, που έχουμε συνηθίσει σαν όρο ν’ αποκαλούμε παγκόσμια τάξη.

Έχουμε μιλήσει κι άλλες φορές για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που απαιτεί απ’ το ανθρώπινο είδος η νέα τάξη, αυτή την ισοπέδωση αξιών, την ισοπέδωση της προσωπικότητας, τη στέρηση της ελευθερίας, κοινώς τη μετατροπή σε φυτά, σε άφυλα φυτά, γιατί τώρα τελευταία προωθείται και μια μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο υπέρ της κατάργησης του διαχωρισμού των δυο φύλων, δηλαδή βλέπουμε ότι, σε πολλές χώρες υποχρεωτικά βάζουν τους γονείς να συμπληρώνουν στα έντυπα γονέας α’, γονέας β’ κι όχι πατέρας και μητέρα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι, απέναντι σ’ αυτήν την τάση να δημιουργηθεί μια σούπα από καταναλωτές, οι οποίοι κατά τα άλλα δεν είναι άντρες, δεν είναι γυναίκες, δεν είναι καν πολίτες, δεν είναι καν εργαζόμενοι, είναι απλώς καταναλωτές – φυτά, διαβλέπουν έναν κίνδυνο στον ελληνισμό, ότι μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα, από την οποία μπορεί να ξεπηδήσει ένα κύμα επίδρασης, ανά την υφήλιο. Έναν ελληνισμό που, παρότι που καλώς ή κακώς άλλοι συμφωνούν, άλλοι μπορεί να διαφωνούν, αλλά στο ΠΑΔΙΣΥ δεν είχαμε ποτέ καμία τάση εθνικισμού, είχαμε απλώς τάση προβληματισμού, που πιστεύω ότι είναι μια υγιής εκδοχή των πραγμάτων, ποτέ δεν θεωρήσαμε ότι ο Έλληνας είναι η ικανότερη ράτσα όλων των άλλων και ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού.

Ωστόσο, απέναντι σ’ αυτές τις προσπάθειες, που έχουν γίνει και που γίνονται, να υποβαθμιστεί, να καταργηθεί ως αξία ο πολιτισμός, που παρήγαγε η Ελλάδα και οι έννοιες του μέτρου και της ελευθερίας και της λογικής, της γνώσης, της αρμονίας κι όλα αυτά πάνω στα οποία βασίστηκε μέχρι τώρα ο ελεύθερος παγκόσμιος πολιτισμός, μαζί μ’ όλα αυτά είδαμε ότι, κυκλοφόρησαν και διάφορες θεωρίες περί του ότι, ο σημερινός Έλληνας δεν έχει καμία σχέση με τον αρχαίο Έλληνα.

Αυτό είναι μια τεράστια πλάνη, και δεν είναι καθόλου θέμα εθνικισμού το να υποστηρίζεις την αλήθεια, διότι πλέον υπάρχουν τεκμηριωμένες έρευνες, που έχουν γίνει και από αμερικάνικα πανεπιστήμια, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης και με ιταλικά πανεπιστήμια απ’ τα οποία έχει αποδειχθεί υπεράνω πάσης αμφιβολίας ότι ο σημερινός Έλληνας διατηρεί ακέραια την γονιδιακή αλληλουχία, από την νεολιθική εποχή, θα υπάρχει και άρθρο στο επόμενο Nexus που θα κυκλοφορήσει.

Αυτό δεν το αρνείται πλέον κανένας σοβαρός επιστήμονας σ’ όλο τον κόσμο.

Κάτι λοιπόν βλέπουμε και ο λόγος για τον οποίο αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο, δεν είναι οικονομικός, σ’ αυτό να είμαστε σαφείς.

Είμαστε λοιπόν σε μια φάση, όπου οι άνθρωποι ανά τον κόσμο διαλέγουν στρατόπεδα. Γιατί γνωρίζουνε ενστικτωδώς τι πρόκειται ν’ ακολουθήσει, και εδώ ακριβώς ερχόμαστε και στο συγκεκριμένο θέμα που φάνηκε λίγο παράξενο, δηλαδή στον τίτλο της ομιλία μας, που έχουμε πει, ότι το 2015 ξεκινάει μια μύηση στις ενέργειες των Aστέρων του Kρίνου, είναι κάτι περίεργο διότι ο συγκεκριμένος όρος δεν προέρχεται από την αστρονομία, καθότι δεν υπάρχει κάποιος αστερισμός, απ’ όσα εγώ γνωρίζω, που να ονομάζεται Αστερισμός του Κρίνου, αν και το είχα ψάξει, αυτό συμβαίνει γιατί, όταν μιλάμε για Αστερισμός του Κρίνου αναφερόμαστε σε εννέα αστρικούς ήλιους, σε εννέα δηλαδή αστρικές δομές, οι οποίες δεν βρίσκονται στο δικό μας υλικό σύμπαν, αλλά βρίσκονται στο αιθερικό σύμπαν, που είναι εκείνο το οποίο εξελίσσει και προκαλεί γεγονότα στο δικό μας υλικό σύμπαν.

Πάνω από το δικό μας φυσικό σύμπαν, όπως οι περισσότεροι ξέρετε, υπάρχουν κάποια άλλα αόρατα πεδία, στα οποία βρίσκονται όλες οι αιτιότητες, μέσω των οποίων προκαλούνται τα διάφορα γεγονότα στο δικό μας σύμπαν, και βάσει των οποίων υλοποιείται και χτίζεται το δικό μας σύμπαν, άλλοι το αποκαλούν, όπως ο Σελντρέικ μορφογεννητικά πεδία.

Οι αρχαίοι, ας πούμε αυτό το ανώτερο πεδίο το αποκαλούσαν αιθέρα, οι νεότεροι αποκρυφιστές του μεσαίωνα και οι θεόσοφοι το αποκαλούσαν αστρονοητικό πεδίο. Η ουσία είναι, ότι είναι ένας χώρος στον οποίο κυκλοφορούν οι λεγόμενες σκεπτομορφές, δηλαδή είναι ένας χώρος στον οποίο καλλιεργούν σκέψεις και αισθήματα και ζωτική ενέργεια, αυτό που οι ανατολικές παραδόσεις αποκαλούν πράνα, τσι, ή αντίστοιχους όρους.

Σ’ αυτό το πεδίο λοιπόν, όπως και, για να γίνω πιο σαφής, πέρα από το δικό μας υλικό σύμπαν υπάρχουν καταρχήν και άλλα υλικά σύμπαντα, τα οποία αποτελούνται από άλλου είδους ύλη, από άλλα υλικά στοιχεία, όχι απ’ αυτά που συγκροτούν το δικό μας σύμπαν.

Πέρα όμως από τα υλικά σύμπαντα, υπάρχουν ολόκληρα σύμπαντα στο πεδίο αυτό που υπέρκειται, αυτό που λέγαμε το μορφογεννητικό, το αιθερικό, το αστρικό, πείτε όπως θέλετε.

Σ’ αυτό λοιπόν το σύμπαν υπάρχουν ολόκληροι κόσμοι, υπάρχουν πλανητικά, ή αστρικά συγκροτήματα, υπάρχουν και όντα, άσαρκα, αόρατα όντα.

Οι Αστέρες λοιπόν του Κρίνου, είναι ουσιαστικά εννέα στον αριθμό αστρικοί ήλιοι, οι οποίοι στο δικό μας υλικό σύμπαν επηρεάζουν μόνο τρεις υπαρκτούς ήλιους, εννοώ υλικούς ήλιους, οι δυο δεν μας έχουν γίνει γνωστοί, ο ένας και προεξάρχων είναι ο Σείριος.

Ο Σείριος είναι η εξωτερική εκδήλωση- προέκταση ενός από τους εννιά Αστέρες του Κρίνου. Ονομάζοντας Αστέρες του Κρίνου από κείνα τα ανώτερα πνευματικά όντα, που όπως σας είπα, διαμορφώνουν το σχέδιο για την ανθρωπότητα, επειδή ο κρίνος είναι σύμβολο της γονιμότητας, μην ξεχνάτε ότι στη χριστιανική παράδοση ο αρχάγγελος Γαβριήλ ήταν αυτός που έδωσε τον κρίνο στην Θεοτόκο, συμβολίζοντας τη γονιμοποίησή της από τον Υιό του Θεού.

Ονομάζονται λοιπόν Αστέρες του Κρίνου, διότι οι ιδιότητές τους έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Για καρμικούς λόγους επηρεάζουν το διανοιακό, το θυμικό και το ζωτικό της ανθρωπότητας, ενσταλάζοντας και γονιμοποιώντας μέσα της τη νέα ιδεολογία, σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο.

Πρόκειται λοιπόν για γονιμοποιές ενέργειες, οι οποίες εκπορεύονται από εννέα αόρατες, αστρικές δομές και μην μπερδεύουμε, το Σείριο τον ανέφερα ως εξωτερική έκφραση της μιας από αυτές τις εννέα -έτσι όπως μας έχει ειπωθεί- αστρικές δομές. Δεν είναι ότι από το Σείριο εκπέμπονται κάποιες φυσικές ενέργειες, ότι έλκονται κάποια ηλεκτρομαγνητικά κύματα ή ακτινοβολία, δεν έχει καμία σχέση, απλώς ο Σείριος ως αστέρι, αποτελεί εξωτερική εκδήλωση μιας –αυτό δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτά που λέγονται ότι θα έρθουν απ’ το Σείριο να μας σώσουν- μιλάμε για καθαρά πνευματικές ενέργειες οι οποίες απλώς, ως εξωτερίκευση η μια απ’ αυτές τις εννιά δομές έχουν τον υλικό αστέρα το Σείριο.

Η ουσία είναι ότι, από τα εσωτερικά πεδία εννέα τέτοιες αστρικές δομές ξεκινάνε από το 2015 να εκπορεύουν νέα ιδεολογία και να την εμφυτεύουν  σπερματικά μέσα στους καλής θέλησης πνευματικούς ανθρώπους. Δηλαδή εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι – αυτά τα πράγματα έχουν μια αλληλουχία- οι οποίοι υπήρξαν ανοιχτοί κατά τη διάρκεια της έκλυσης των ενεργειών του 2010 και του 2013 κι έτσι αυτή τη στιγμή έχουν κάνει μια στοιχειώδη προεργασία, για να μπορούν να δεχτούν τον κρίνο, να μπορούν να δεχτούν δηλαδή το σπέρμα αυτής της νέας ιδεολογίας και να μπορέσουν να την εκφράσουν. Από την αφηρημένη μορφή, έτσι όπως αυτή εκπορεύεται από τα ανώτερα πεδία, σε συγκεκριμένη σκέψη, τακτική και στρατηγική.

Αυτό είναι το πολύ σημαντικό.

Έτσι καλούμαστε να αποτελέσουμε αντιπροσώπους, γήινους αντιπροσώπους, αυτών των υπερεξελιγμένων οντοτήτων, που εργάζονται από τα ανώτερα εσωτερικά πεδία και έχουν εκπορεύσει τη συγκεκριμένη στρατηγική για το μετασχηματισμό της γης. Θα ολοκληρώσω αναφέροντας, έτσι όπως μας έχουν μεταφερθεί, ποια είναι τα χαρακτηριστικά της μύησης των Αστέρων του Κρίνου.

Είναι κάμποσα, θα προσπαθήσω να τα πω, εν συντομία, γιατί μας αφορούν όλους.

Το πρώτο είναι, ότι θα εμφανιστούν και έχουν αρχίσει ήδη δειλά-δειλά να εμφανίζονται διάφορες ασθένειες με σκοπό την κάθαρση δηλαδή, στο χώρο των μυημένων συνειδητών ανθρώπων, αυτό σημαίνει ότι κάπου πολλοί από μας θα ψιλοϋποφέρουν, να το πω πολύ απλά, μπορεί να βγάλουμε αυτή την περίοδο διάφορα αυτοάνοσα, μπορεί να βγάλουμε διάφορα τα οποία θα μοιάζουν με απόρροια άγχους, ή εν πάση περιπτώσει ενεργειακών επιθέσεων, οτιδήποτε, δεν είναι τίποτε απ’ όλα αυτά είναι καρμικά ξεκαθαρίσματα, που θα φέρει αυτή η κρούση των ενεργειών από τους Αστέρες του Κρίνου, προκειμένου, μέσα από τον πόνο αυτής της κάθαρσης να μπορέσουμε να γονιμοποιήσουμε μέσα μας και να εκφράσουμε αυτές τις καινούργιες ενέργειες με συγκεκριμένες σκέψεις, απόψεις κλπ.

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι, πολλοί από μας θα παρουσιάσουμε αυξημένη ενεργειακή υπερευαισθησία, δηλαδή μπορεί να κάθεται ο άλλος δίπλα μας, που να έχει ένα πρόβλημα και εμείς να το εισπράττουμε και να γινόμαστε χάλια για κάποιο διάστημα, μπορεί ν’ αρχίσουμε να παρουσιάσουμε ευαισθησία γενικά στις ενέργειες, μυρωδιές, στους θορύβους, στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κι οτιδήποτε.

Ένα τρίτο χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα απ’ αυτή την ευαισθησία ασφαλώς θ’ αρχίσει ν’ αναπτύσσεται η ενόραση.

Ένα τέταρτο χαρακτηριστικό, γι αυτό πρέπει όλοι να προσέχουμε, είναι ότι θα έρθουμε ενάντια σ’ επιρροές, κι ότι αυτή τη διάχυση των ενεργειών την αντιλαμβάνεται ασφαλώς και το αρνητικό στρατόπεδο και εκ των πραγμάτων έρχεσαι σ’ επαφή με αρνητικές ενέργειες.

Ένα πέμπτο χαρακτηριστικό είναι ότι, θα ενταθεί η κοινωνική μας ενεργοποίηση, η εμπλοκή μας δηλαδή με τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα, προκειμένου να επιτελέσουμε έργο προσφοράς πάνω στο κομμάτι που αναφέρθηκα της δημιουργίας δηλαδή καλύτερων συνθηκών αφύπνισης για όλους.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι ότι θα περάσουμε σε στάδιο περαιτέρω δημιουργικής στράτευσης και δικτυακής οργάνωσης μεταξύ μας.

Άρα, ο καθένας αυτές τις ιδέες, που αρχίζει και γονιμοποιεί και τις εκφράζει μέσα στα επόμενα πεντέμισι χρόνια, που λέγαμε, θ’ αρχίσει να τις κοινοποιεί, να τις βάζει σ’ εφαρμογή δειλά-δειλά προσπαθώντας να τις μπολιάσει στη δουλειά του, στον τρόπο που σχετίζεται με τους άλλους ανθρώπους κι έτσι αρχίζουν σιγά-σιγά να προκύπτουν εναλλακτικές, μην πούμε δομές, γιατί είναι υπερβολικό, λίγο υπερφίαλο, αλλά εναλλακτικές δράσεις, οι οποίες δεν θα γίνονται με τον καθένα μόνο του, αλλά μέσα απ’ αυτή την ανταλλαγή θα γίνονται δικτυωμένα κι έτσι θα διαδίδονται, θα δοκιμάζονται στην πράξη και θα βελτιώνονται πολύ πιο γρήγορα στην εφαρμογή τους απ’ ότι γινόταν πιο παλιά.

Προτελευταίο θα δούμε μια ευρύτερη διάδοση της πνευματικότητας, κυρίως έτσι όπως θα περνάει μέσα απ’ τον ολιστικό τρόπο ζωής, δηλαδή ολιστικές θεραπείες, ολιστική διατροφή, ολιστική αντιμετώπιση των ανθρώπινων σχέσεων, ολιστική ψυχολογία, στον τρόπο που θα εφαρμόζεται η αυτογνωσία θα δούμε ένα μπουμ εκεί το οποίο θα γίνει απ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους που θ’ αρχίσουν να δέχονται τώρα απ’ το 2015 τις εκπομπές, τις εκπορεύσεις απ’ τους Αστέρες του Κρίνου.

Και τέλος, θα έχουμε στον αντίποδα αυτής της έντασης για σύγκρουση που καλλιεργείται σε πλανητικό επίπεδο, θα έχουμε μια ευρύτατη έξαρση και διάδοση ανθρωπιστικών αξιών με αιχμή την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, την ελευθερία, την υγεία και σωστές ανθρώπινες σχέσεις.

Αυτά είναι τα μελλούμενα που πρόκειται να επηρεάσουν, να προκαλέσουν οι εκπορεύσεις αυτές από τους εννέα Αστέρες του Κρίνου και ερχόμαστε τώρα να δούμε μέσα σ’ αυτή τη δίνη τι θα μπορέσει να κάνει η Ελλάδα.

Εμείς θα προσπαθήσουμε, γι αυτό θα ήθελα να κλείσω μ’ αυτό τον τρόπο αυτή την ομιλία, θα προσπαθήσουμε όσο περνάει από το χέρι μας να σας παροτρύνουμε και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να κρατηθούμε σταθερά σ’ αυτή τη σκεπτομορφή, που χτίζουμε και μέσα απ’ τον οραματισμό για την Ελλάδα, προκειμένου να είμαστε προσανατολισμένοι, πολωμένοι στο θετικό, και να μην παρασυρόμαστε από την τρομολαγνεία, κι απ’ τις σκεπτομορφές του φόβου.

Η αίσθησή μας είναι ότι αν κατορθώσουμε να παραμείνουμε, χωρίς να φοβηθούμε, και να παραμείνουμε αταλάντευτοι στο θετικό, ότι η όλη κρίση θα περάσει αναίμακτα και μάλιστα θέτοντας την Ελλάδα στη θέση να κάνει και μια εξαγωγή των ελληνιστικών αξιών σε πλανητική κλίμακα.

Προκειμένου να παρακολουθήσουμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τις εξελίξεις, ας είμαστε όλοι σε εγρήγορση γιατί μέσα στους επόμενους μήνες, αυτά που θα γίνουν μπορεί να χρειαστούν, μπορεί να απαιτήσουν να κάνουμε και κάποιους έκτακτους οραματισμούς με συγκεκριμένο περιεχόμενο, οπότε γι αυτό θα ειδοποιηθείτε.

Μέχρι τότε όμως, θα σας παρακαλούσα να πάρετε σοβαρά υπόψη σας αυτά που είπαμε, έτσι ώστε να είστε ανοιχτοί και προετοιμασμένοι γι αυτή τη διάχυση ενεργειών και να μην αφήσετε τη συνείδησή σας να μπουκώσει από το κύμα τρόμου, το οποίο εξαπολύεται σε παγκόσμιο, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, γιατί όταν είσαι  μπουκωμένος από το φόβο και την ανασφάλεια, είναι σαν να κρατάς ομπρέλα όταν ο Θεός βρέχει, δηλαδή, όταν θα έχουμε τώρα αυτή την εκπόρευση των ενεργειών του Κρίνου, να μην είμαστε μπουκωμένοι στη συνείδησή μας απ’ το φόβο και δεν μπορούμε να γίνουμε καλοί δέκτες.

Αυτό έτσι πολύ απλά και όποια γεγονότα και αν επακολουθήσουν, αν παραμείνουμε αταλάντευτοι στο φως, στο θετικό, πιστεύω ότι θα τ’ αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σημαντική Σημείωση: Η γενικότερη ενασχόληση με τον τομέα της πνευματικότητας, καθώς και η συμμετοχή στις διαφόρων ειδών λεγόμενες «διαλογιστικές» ή «ενεργειακές» ασκήσεις, ενίοτε είναι καλύτερα να αποφεύγονται από άτομα που πάσχουν από σοβαρές ψυχικές και νευρολογικές νόσους, σοβαρές παθήσεις του κυκλοφορικού, των ενδοκρινών αδένων κ.ά.
Ως εκ τούτου, πληροφορίες, γνώσεις και ασκήσεις που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας σε οποιαδήποτε μορφή (κείμενο, εικόνα, βίντεο κ.λπ.) αποτελούν μέρος ενημερωτικού υλικού μέσω αρθρογραφίας, εργαστηρίων, εκδηλώσεων ή οποιαδήποτε άλλης δραστηριότητας του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ και πρέπει να θεωρούνται καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα. Οπότε εναπόκειται στην κρίση και την προσωπική ευθύνη του καθενός η απόφαση για συμμετοχή ή εφαρμογή, η οποία πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι προήλθε από προτροπή ή ενθάρρυνσή μας.
Επιπλέον, τυχόν πρακτικές ασκήσεις ή οδηγίες θεραπευτικής υποστήριξης που αναφέρονται μέσω της ιστοσελίδας μας σε οποιαδήποτε μορφή, των εκδηλώσεων και κάθε άλλου τύπου δραστηριοτήτων μας, ρητά συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων και κάθε τύπου εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκαθιστούν την πρέπουσα ιατρική αγωγή, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ανάλογης ειδικότητας ιατρός.

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας.