Το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ θα συμμετέχει στο «HEALTHY LIFE FESTIVAL» 20-22 Απριλίου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

 

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ)
και οι εκδόσεις Ιβίσκος
θα συμμετέχουν ως εκθέτες
στο «Healthy Life Festival»,
το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός
για την Υγεία, τη Φυσική ομορφιά
και το Ευ ζην!
Από 20 έως και 22 Απριλίου
στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι,
Λεωφόρος Κηφισίας 39.

 

Ο Στάμος Στίνης -επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, εκδότης, φυσικός, ολιστικός θεραπευτής, ομοιοπαθητικός και πνευματικός δάσκαλος- θα μιλήσει την Κυριακή 22 Απριλίου στις 18:00 με θέμα: «Έρωτας, Σχέσεις και Πνευματικότητα». Μία πρωτότυπη εμβάθυνση στην ουσία και τη δυναμική που διέπει τις σχέσεις των δύο φύλων. Θα μας παρουσιάσει τα ψυχικά, νοητικά και ενεργειακά “εργαλεία”, με τη βοήθεια των οποίων μπορούμε να συνδυάζουμε την απόλαυση του έρωτα και την εύλογη ανάγκη για σχέσεις οικειότητας και αγάπης, με μια ταυτόχρονη πορεία προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικής τελείωσης. Η είσοδος για την ομιλία είναι δωρεάν.

Ομάδα του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ θα βρίσκεται στο τραπέζι της έκθεσης και θα ενημερώνει τους επισκέπτες του φεστιβάλ. 

Δώρα και εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του εκθετηρίου μας, καθώς και εκπτώσεις σε όσους δηλώσουν συμμετοχή με προκαταβολή για τα Εργαστήριά μας!

Σας περιμένουμε!

 

HEALTHY LIFE FESTIVAL

Τι είναι

Το Healthy Life Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Φιλοδοξεί να γίνει ο κύριος χώρος έκφρασης όλων των τάσεων, εφαρμογών, μεθόδων, προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την Υγεία και το ΕΥ ΖΗΝ.

Όραμά μας είναι η συνεύρεση ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα πάνω στους τομείς της Ολιστικής – Θεραπευτικής Ιατρικής, της Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης, της Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, της Άσκησης, του Εναλλακτικού Τουρισμού και της Τέχνης.

Πότε και Που

Από 20 μέχρι 22 Απριλίου, το ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της HELEXPO στο Μαρούσι, ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών, σε 3 επίπεδα, με έκταση 8000 τ.μ., συνεδριακά κέντρα και χώρους παρουσιάσεων, θα γίνει το σημείο συνάντησης για περισσότερους από 25.000 επισκέπτες και 350 εκθέτες.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ στους παρακάτω συνδέσμους:
http://healthylifefestival.com/
https://www.facebook.com/notes/healthy-life-festival

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*