ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ

Ένα απλό ευέλικτο ανοικτό θεραπευτικό εργαλείο

Σάββατο, 03.03.18, από τις 10:30 – 14:30
στον Πολυχώρο “Χείρωνας”, Παιανία – 19 χλμ. Λεωφόρου Αθηνών – Λαυρίου

ImageHandler.ashx

Το Φως, η Πληροφορία και η ενεργός χρήση της Συνείδησης είναι τα βασικά κλειδιά, τα οποία αποτελούν τον κοινό παρανομαστή όλων των σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών, όπως Μatrix, Κβαντική θεραπεία, Κβαντική ενέργεια, healing codes, κ.λπ. Σε αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιείται θεραπευτικά η πιο προχωρημένη γνώση σχετικά με το Φως, την Πληροφορία και την ενεργό χρήση της Συνείδησης. Θεωρία, Διαλογισμός και Τεχνικές σε ένα εκλεπτυσμένο μείγμα επιστήμης και πνευματικότητας.

Στόχος Σεμιναρίου

Εκμάθηση θεραπευτικών τεχνικών (θεραπείας και αυτοθεραπείας), που επιτρέπουν την άμεση επαφή με την καθαρή Συνείδηση, την Πηγή από όπου αντλούνται οι Πληροφορίες που δημιουργούν το ενεργειακό και φυσικό μας σώμα.

Γνωρίζοντας πώς να έρθει κανείς σε επαφή με το πεδίο των Πληροφοριών, μπορεί να επαναπρογραμματίσει τις ενέργειες, και να πυροδοτήσει άμεσα μια θεραπευτική διαδικασία. Τα αποτελέσματα της θεραπείας τα βλέπουμε να εξελίσσονται, στο σύνολο σχεδόν των περιπτώσεων, επί τόπου μπροστά στα μάτια μας.

Οι τεχνικές που παρουσιάζονται είναι λιτές, άμεσες και δυναμικές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτοτελείς, συνδυάζονται όμως και συμπληρώνουν άριστα το σύνολο των ενεργειακών και ψυχοθεραπευτικών τεχνικών. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου δίνεται βάρος στην πρακτική και βιωματική άσκηση.

Παρουσιάζεται ο πυρήνας, όλων των σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών, όπως matrix, κβαντική θεραπεία, κβαντική ενέργεια, healing codes, κ.α. Παρέχεται ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων σε συμπυκνωμένο χρόνο 3-4 ωρών, μέσα από ένα ισορροπημένο μείγμα επιστήμης και πνευματικότητας.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου

• Προσεγγίζεται η ανθρώπινη φύση ως Φως και Πληροφορία και αναλύεται η έννοια του Φωτός από φυσική, βιολογική και εσωτερική σκοπιά.
• Αναλύεται η έννοια της Πληροφορίας και η άμεση θεραπευτική της σχέση με το πλάνο της Δημιουργίας και γίνεται κατανοητός ο ρόλος που παίζει η ποιότητα στην ενέργεια.
• Αναλύεται μέσα από απλά παραδείγματα η σχέση της κβαντικής φυσικής με τη θεραπεία και την υλοποίηση της.
• Παρουσιάζεται μέσα από απλά παραδείγματα η ύπαρξη του Πεδίου γύρω μας και η άμεση ανταπόκριση του στα ερεθίσματα.
• Δίνονται διαλογιστικές ασκήσεις για την αντίληψη και τη βιωματική επαφή με το πεδίο των Πληροφοριών.
• Παρουσιάζονται τεχνικές σύζευξης δυο και τριών σημείων του σώματος, για την επαφή με το πεδίο των Πληροφοριών και το «κατέβασμα» στην ύλη συγκεκριμένων πληροφοριών ανάλογα με τη θεραπευτική εργασία.

Κόστος σεμιναρίου: 50 ευρώ

Πληροφορίες: 6976118717
Email: info@enthalpy.gr

Εισηγητής: Λεωνίδας Φλεβαράκης, Δρ. Χημικός Μηχανικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε και εργάσθηκε στο Graz της Αυστρίας. Παράλληλα με τις κλασικές του σπουδές τον τράβηξαν οι εναλλακτικές επιστήμες, οι θεραπευτικές τεχνικές και η εσωτερική αναζήτηση. Γυρίζοντας στην Ελλάδα άρχισε να εργάζεται ως μηχανικός, ενώ ταυτόχρονα το ρεύμα της ζωής τον οδήγησε στο να ασκηθεί τα τελευταία 18 χρόνια στις πνευματικές τεχνικές της Διδασκαλίας των Αγγελιαφόρων του Φωτός, μια αρχαιοελληνική προφορική πνευματική παράδοση που στον πυρήνα της βρίσκεται το «Ελληνικό Δέντρο της Ζωής».

Εμπνεύστηκε και δημιούργησε τους Δίσκους Ενθαλπίας (www.enthalpy.gr), μοναδικά ενεργειακά εργαλεία ικανά να ενισχύουν το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο. Αργότερα άρχισε να δημιουργεί έργα τέχνης από τα υλικά των Δίσκων Ενθαλπίας, πίνακες που κοσμούν θεραπευτήρια και χώρους διαλογισμού και έχουν την ικανότητα γαληνεύουν τον χώρο με τις ενέργειες και τις πληροφορίες που απλώνουν στο περιβάλλον.

Αντλώντας πνευματικές τεχνικές από τον θησαυρό των διαλογιστικών ασκήσεων της παράδοσης των «Αγγελιαφόρων του Φωτός», δημιούργησε θεραπευτικά πρωτόκολλα για τα πεδία της Διάνοιας, των Συναισθημάτων και της Ενέργειας. Συνδυάζοντας τις ασκήσεις αυτές με τη «Θεραπεία της Επαφής με την Πηγή», η οποία αντλεί από τα πρότυπα πλάνα της δημιουργίας του ανθρώπου, δημιούργησε θεραπείες, όπως η θεραπεία του Κέντρου της Καρδιάς και του Ηλιακού Πλέγματος, ισορροπώντας τα κομμάτια της προσωπικότητας, φέρνοντας την ψυχή όλο και πιο κοντά στον Δρόμο της. Εργάζεται επίσης θεραπευτικά με θέματα πόνων και τη δυσλειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος.

Διδάσκει σε μικρές ομάδες στην Ελλάδα και τον γερμανόφωνο χώρο την τεχνική της Θεραπείας μέσω της επαφής με την Πηγή, καθώς και θέματα που προέρχονται από τη Διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, όπως πρακτικές Παρουσίας, επαφής με τον Ανώτερο Εαυτό, ανώτερες επαφές για προστασία, πρακτικές κάθαρσης και εναρμόνισης της προσωπικότητας κ.α.

Εάν επιθυμείτε, μοιραστείτε το!
Showing 2 comments
 • Φρειδερίκη
  Απάντηση

  Θα ανυπομονούσαμε για ένα τέτοιο σεμινάριο και στη Θεσσαλονίκη ☺

  • ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
   Απάντηση

   Αγαπητή Φρειδερίκη, ευχαρίστως να διοργανώσουμε το σεμινάριο. Γνωρίζεις κάποιον χώρο για σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη; Αν ναι, επικοινώνησε με τον εισηγητή Λεωνίδα Φλεβαράκη στο τηλέφωνο που αναφέρεται στο παρόν άρθρο. Να είσαι καλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*