ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ
Ένα απλό ευέλικτο ανοικτό θεραπευτικό εργαλείο

ImageHandler.ashx

Το Φως, η Πληροφορία και η ενεργός χρήση της Συνείδησης είναι τα βασικά κλειδιά, τα οποία αποτελούν τον κοινό παρανομαστή όλων των σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών, όπως Μatrix, Κβαντική θεραπεία, Κβαντική ενέργεια, healing codes, κλπ. Σε αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιείται θεραπευτικά η πιο προχωρημένη γνώση σχετικά με τα Φως, την Πληροφορία και την ενεργό χρήση της Συνείδησης. Θεωρία, Διαλογισμός και Τεχνικές σε ένα εκλεπτυσμένο μίγμα επιστήμης και πνευματικότητας.

Στόχος Σεμιναρίου:
Εκμάθηση θεραπευτικών τεχνικών (θεραπείας και αυτοθεραπείας), που επιτρέπουν την άμεση επαφή με την καθαρή Συνείδηση, την Πηγή από όπου αντλούνται οι Πληροφορίες που δημιουργούν το ενεργειακό και φυσικό μας σώμα.

Γνωρίζοντας πώς να έρθει κανείς σε επαφή με το πεδίο των Πληροφοριών, μπορεί να επαναπρογραμματίσει τις ενέργειες, και να πυροδοτήσει άμεσα μια θεραπευτική διαδικασία. Τα αποτελέσματα της θεραπείας τα βλέπουμε να εξελίσσονται, στο σύνολο σχεδόν των περιπτώσεων, επί τόπου μπροστά στα μάτια μας.

Οι τεχνικές που παρουσιάζονται είναι λιτές, άμεσες και δυναμικές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτοτελείς, συνδυάζονται όμως και συμπληρώνουν άριστα το σύνολο των ενεργειακών και ψυχοθεραπευτικών τεχνικών. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου δίνεται βάρος στην πρακτική και βιωματική άσκηση.
Παρουσιάζεται ο πυρήνας, όλων των σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών, όπως matrix, κβαντική θεραπεία, κβαντική ενέργεια, healing codes, κ.α. Παρέχεται ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων σε συμπυκνωμένο χρόνο 3-4 ωρών, μέσα από ένα ισορροπημένο μίγμα επιστήμης και πνευματικότητας.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου:

• Προσεγγίζεται η ανθρώπινη φύση ως Φως και Πληροφορία και αναλύεται η έννοια του Φωτός από φυσική, βιολογική και εσωτερική σκοπιά.
• Αναλύεται η έννοια της Πληροφορίας και η άμεση θεραπευτική της σχέση με το πλάνο της Δημιουργίας και γίνεται κατανοητός ο ρόλος που παίζει η ποιότητα στην ενέργεια.
• Αναλύεται μέσα από απλά παραδείγματα η σχέση της κβαντικής φυσικής με την θεραπεία και την υλοποίηση της.
• Παρουσιάζεται μέσα από απλά παραδείγματα η ύπαρξη του Πεδίου γύρω μας και η άμεση ανταπόκριση του στα ερεθίσματα.
• Δίνονται διαλογιστικές ασκήσεις για την αντίληψη και την βιωματική επαφή με το πεδίο των Πληροφοριών.
• Παρουσιάζονται τεχνικές σύζευξης δυο και τριών σημείων του σώματος, για την επαφή με το πεδίο των Πληροφοριών και το «κατέβασμα» στην ύλη συγκεκριμένων πληροφοριών ανάλογα με την θεραπευτική εργασία.

Χρόνος – Τόπος:
Κυριακή, 21.02.16, από τις 11:00 – 14:30
ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, Φαραντάτων 38, Αμπελόκηποι
Πληροφορίες: 6976118717
Email: info@enthalpy.gr

Κόστος σεμιναρίου 40€

Εισηγητής:

O Λεωνίδας Φλεβαράκης είναι Χημικός Μηχανικός, Διδάκτωρ του Πολυτεχνείου Graz της Αυστρίας. Έχει βαθιές γνώσεις της σύγχρονης εναλλακτικής επιστήμης και ασχολείται θεραπευτικά με την Πληροφορία, καθώς και με τις τεχνικές και πνευματικές μεθόδους για την μετάγγιση Πληροφοριών στο ανθρώπινο νοητικό, συναισθηματικό και ενεργειακό πεδίο. Έχει δημιουργήσει τους Δίσκους Ενθαλπίας (www.enthalpy.gr) και έχει συνθέσει το σεμινάριο της «Θεραπείας μέσα από την επαφή με την Πηγή».

Εάν επιθυμείτε, μοιραστείτε το!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*