ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ) δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1995 και είναι ο Νο1 φορέας στον χώρο της Αυτογνωσίας, της Πνευματικότητας, της Αυτοβελτίωσης, της Ολιστικής Θεραπευτικής και της Συνειδητής Δημιουργίας, έχοντας στο ενεργητικό του τη διοργάνωση πολυάριθμων, εξαιρετικά επιτυχημένων, εργαστηρίων, εκδρομών, εκδηλώσεων, δρώμενων κλπ, καθώς και τη συγκρότηση τακτικών ομάδων εργασίας ανά την Ελλάδα.

Αντικειμενικός στόχος του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι να προσφέρει Αυθεντική Γνώση και Αποτελεσματικά Ψυχοσωματικά Εργαλεία και Πρακτικές, ως «Μαθήματα Ζωής» για προσωπική ανάπτυξη, υγεία, ευημερία και πνευματική εξέλιξη.

Ακόμα, όραμα του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι να συμβάλει ενεργά στη συγκρότηση ενός παγκόσμιου φορέα/κίνησης που θα συντονίζει τους ανά την υφήλιο πνευματικούς και καλής θέλησης ανθρώπους σε κοινές δράσεις για την Αφύπνιση της ανθρωπότητας, την Ειρήνη, την Αλληλεγγύη, την Προστασία της Γαίας και τις Ορθές Σχέσεις.

Ο πνευματικός «πυρήνας» του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι άτομα που εντρυφούν στην αρχαία ελληνική διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, μία πνευματική και φιλοσοφική προφορική παράδοση που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου περί τις αρχές του 1ου μ.Χ. αιώνα.

Επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι ο κ. Στάμος Στίνης  φυσικός, ομοιοπαθητικός, ολιστικός θεραπευτής και εκδότης.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

 

  • Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε τρίμηνο από το 1996, σε ταυτόχρονη on line σύνδεση με την συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Περιλαμβάνει την συντονισμένη εκπομπή θετικών σκεπτομορφών για την πνευματική, κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική αναβάθμιση της χώρας μας.
  • Εργαστήρια – Εσωτερικές Διαδρομές. Ομιλίες και μονοήμερα ή διήμερα εργαστήρια, που πραγματοποιούνται σε τακτή βάση σε πόλεις της Ελλάδος και στην Κύπρο.
  • Εβδομαδιαίες «εκπομπές» – Εσωτερικές Διαδρομές on line. Εβδομαδιαίες διαδικτυακές εκπομπές, σε απευθείας μετάδοση, μέσω των οποίων παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην αυτογνωσία, την θεραπευτική, την εσωτερική φιλοσοφία και την υλοποίηση στόχων, και ειδικότερα μέσα από την κορυφαία αρχαία ελληνική Αλεξανδρινή παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός.
  • Εβδομαδιαίες συναντήσεις στην Αθήνα. Πραγματοποιούνται στον χώρο του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, Φαραντάτων 38 και Μιχαλακοπούλου. Περιλαμβάνουν εμβάθυνση στην αυτογνωσία, στην προσωπική ανάπτυξη, στην πνευματική γνώση και πρακτική, στην τέχνη της συνειδητής δημιουργίας, αλλά και στην ενεργειακή εναλλακτική θεραπευτική, μέσω ειδικών διαλογιστικών, στοχαστικών και ενεργειακών ασκήσεων.
  • Διοργάνωση Εκδρομών σε αρχαιολογικούς χώρους και τόπους δύναμης και Εναλλακτικών Διακοπών που συνοδεύονται με πνευματικά, αυτογνωσιακά και θεραπευτικά δρώμενα..
  • Εξορμήσεις Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα, προσφοράς υπηρεσίας και αλληλεγγύης.
  • Μέλη του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ συμμετέχουν ενεργά στην διαχείριση της διεθνούς εμβέλειας ιστοσελίδας σχετικής με την επιστήμη της Συνειδητής Δημιουργίας και Υλοποίησης Στόχων morphogenesissystem.com, όπως και της ιστοσελίδας πλανητικής δικτύωσης και υπηρεσίας  www.newearthnetwork.net
  • Πλήρη κείμενα και βίντεο ομιλιών του κ. Στάμου Στίνη, επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, υπάρχουν αναρτημένα στο padisy.gr  και στο blog φίλων του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ  esoterikesdiadromesblog.wordpress.com

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Οι Αγγελιαφόροι του Φωτός είναι μια αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση που γεννήθηκε από Έλληνες μύστες περί το 10 μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Είναι καθαρά προφορική παράδοση, γι’ αυτό στοιχεία της δεν έχουν δημοσιευτεί πουθενά και ποτέ μέχρι σήμερα, αλλά μεταδίδεται από στόμα σε στόμα σε επιλεγμένους κύκλους ατόμων.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της παράδοσης των Αγγελιαφόρων είναι ότι κατέχει την μυστική διδασκαλία του Ελληνικού Δέντρου της Ζωής. Επίσης η εκπαίδευση στην παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός περιλαμβάνει πολύ προχωρημένες και αποτελεσματικές εσωτερικές τεχνικές πάνω στην αυτογνωσία, την θεραπευτική, την ενορατικότητα, την ψυχική προστασία, την επαφή με ανώτερες πνευματικές υπάρξεις, τον διαλογισμό, την κάθαρση, την υλοποίηση στόχων κ.α.

Σε επαφή με την προφορική παράδοση των Αγγελιαφόρων θεωρείται ότι ήσαν κορυφαίοι διδάσκαλοι και μύστες, όπως ο Απολλώνιος Τυανεύς, ο Αμμώνιος Σακκάς, ο Πλωτίνος, ο Πορφύριος, ο Ιάμβλιχος, η Υπατία κ.α.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟ ΣΤΙΝΗ

unnamedΟ Στάμος Στίνης είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού Master στην Ηλεκτρονική. Ωστόσο, ήδη από 19 ετών, η καρδιά του επέλεξε την αυτογνωσία, την πνευματικότητα και την κοινωνική προσφορά με αποτέλεσμα αφού εργάστηκε ως Φυσικός για μικρό χρονικό διάστημα στην ιδιωτική εκπαίδευση να κατασταλάξει επαγγελματικά ως εκδότης στον χώρο της Αναζήτησης.

Είναι συνιδρυτής των εκδόσεων Έσοπτρον και των περιοδικών Τρίτο Μάτι και Hellenic Nexus, ενώ σήμερα είναι ιδιοκτήτης των εκδόσεων Ιβίσκος. Επιπλέον, είναι Ομοιοπαθητικός και Ολιστικός Θεραπευτής.

Τα τελευταία 25 χρόνια είναι επικεφαλής της πνευματικής παρέας του Πανελληνίου Δικτύου Συνειδητότητας. Έχει εντρυφήσει τόσο πρακτικά όσο και θεωρητικά για τέσσερις και πλέον δεκαετίες στους τομείς της μη-κομματικοποιημένης Πολιτικής, της Ψυχολογίας, της Αυτογνωσίας, του Εσωτερισμού και της Ολιστικής Θεραπευτικής.