Σώμα-Νους σε τέλεια Αρμονία (Από τις Εκδόσεις Ιβίσκος)

Λίγα Λόγια για το Βιβλίο

 

Tα περισσότερα προβλήματα υγείας οφείλονται στο ότι έχουμε απομακρυνθεί από το ίδιο μας το σώμα. Με τη βοήθεια του Σώμα – Νους σε Τέλεια Αρμονία μπορούμε να μάθουμε τον τρόπο για να επικοινωνήσουμε και να επανασυνδεθούμε μαζί του.
 
Η καθοδήγηση και οι συμβουλές του Osho θα μας βοηθήσουν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να ανακαλύψουμε καινούργιους τρόπους για να υπάρχουμε μέσα στο σώμα μας, αλλά και για να οδηγηθούμε στην τέλεια αρμονία σώματος και νου.
 
Το βιβλίο συνοδεύεται από το CD Καθοδηγούμενου Θεραπευτικού Διαλογισμού Υπενθυμίζοντας στον Εαυτό σου την Ξεχασμένη Γλώσσα του να Μιλάς στο Σώμα – Νου, που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Osho προκειμένου να επιτύχει ο αναγνώστης/ακροατής την επανασύνδεση με το σώμα του και την απόκτηση ενός νέου και υψηλότερου επιπέδου υγείας και ευεξίας.

 

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Οsho είναι ένας από τους πιο ανατρεπτικούς και εμπνευσμένους πνευματικούς δασκάλους του εικοστού αιώνα. Είναι γνωστός για την επαναστατική συνεισφορά του στην επιστήμη της εσωτερικής μεταμόρφωσης, και η επιρροή των διδασκαλιών του συνεχίζει να μεγαλώνει, προσεγγίζοντας αναζητητές όλων των ηλικιών, κυριολεκτικά σε κάθε χώρα του κόσμου.

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*