ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ On Line 

Η Εβδομαδιαία Διαδικτυακή Εκπομπή του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Αγαπητέ φίλε/η του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ,

Από το 2016 μέχρι και το 2020, για πέντε συνεχείς χρονιές, κάθε Τετάρτη σας συντρόφευε η διαδικτυακή, συνδρομητική εκπομπή του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ «Εσωτερικές Διαδρομές On Line», διάρκειας 60 λεπτών.

Ο κύκλος των εβδομαδιαίων διαδικτυακών μας εκπομπών ολοκληρώθηκε με 250 πολύ επιτυχημένες εκπομπές οι οποίες θα είναι προσεχώς στη διάθεσή σας για αγορά.

Στην εκπομπή συμμετείχαν ο Στάμος Στίνης, επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, και μία πλειάδα καταξιωμένων μελών και συνεργατών του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. με θέματα που περιελάμβαναν:

– Βαθιά θεωρητική προσέγγιση και πολύτιμες συμβουλές επί καυτών θεμάτων που απασχολούν όλους τους «ψαγμένους» ανθρώπους στους τομείς της αυτογνωσίας, της μεταφυσικής, της εναλλακτικής θεραπευτικής, της υγιεινής διατροφής, της κοινωνικής δράσης για προσφορά υπηρεσίας κ.λπ.
– On line ενεργειακές ασκήσεις και διαλογιστικές πρακτικές.
– Αποστολή ενεργειακής υποστήριξης σε συνανθρώπους μας που νοσούν.
– Απαντήσεις σε ερωτήσεις/απορίες που θα μπορείς εσύ να θέτεις.
– Ομαδικούς Οραματισμούς Υπηρεσίας για αποστολή θετικής ενέργειας ή αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων (σε εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο).

Μείνετε συντονισμένοι και θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο που μπορείτε να αποκτήσετε τις εκπομπές που σας ενδιαφέρουν!

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οι ενοχές και η μετουσίωσή τους

Η νέα ιδεολογία των Δυνάμεων του Φωτός

Ένας Ύμνος στην Αγάπη

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Εάν επιθυμείτε, μοιραστείτε το!