ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Στον χώρο του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, Φαραντάτων 38 και Μιχαλακοπούλου, λειτουργούν σε εβδομαδιαία βάση ομάδες εργασίας που εντρυφούν στην αυτογνωσία, στην προσωπική ανάπτυξη, στην πνευματική γνώση και πρακτική, στην τέχνη της συνειδητής δημιουργίας, αλλά και στην ενεργειακή εναλλακτική θεραπευτική, μέσω ειδικών διαλογιστικών, στοχαστικών και ενεργειακών ασκήσεων.

Αναλυτικότερα:

  • Κάθε Δευτέρα 18:00 – 20:00 στις συναντήσεις Εμβάθυνσης και Βιωματικής Καθιέρωσης και κάθε Τετάρτη 18:30 – 20:30 στην Ακαδημία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, ο Στάμος Στίνης μεταλαμπαδεύει στα μέλη της πνευματικής παρέας του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ την αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση των «Αγγελιαφόρων του Φωτός». Η εκπαίδευση στην παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός περιλαμβάνει πολύ προχωρημένες και αποτελεσματικές εσωτερικές τεχνικές πάνω στην αυτογνωσία, τη θεραπευτική, την ενορατικότητα, την ψυχική προστασία, την επαφή με ανώτερες πνευματικές υπάρξεις, τον διαλογισμό, την κάθαρση, την ενεργοποίηση των τσάκρα, την κατασκευή πραγματικότητας και υλοποίηση στόχων κ.ά.
  • Συστημική αναπαράσταση με την καθοδήγηση της Μαρίας Ζαχαροπούλου (Σύμβουλο Σχέσεων, με μακρά και εξειδικευμένη εμπειρία στην μέθοδο της ΣΑ). Η πνευματική βιωματική μέθοδος του γνωστού ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger που χρησιμοποιεί την αναπαράσταση των σχέσεων μεταξύ των ατόμων ενός συστήματος (π.χ. οικογενειακού, κοινωνικού ή επαγγελματικού) και αποκαλύπτει εύστοχα τις κρυφές δυναμικές που δρουν μέσα στο σύστημα μεταξύ των μελών του. Οι Συνεδρίες της Συστημικής Αναπαράστασης πραγματοποιούνται σε τακτά διαστήματα και ανακοινώνονται στον παρόντα ιστότοπο.
  • Κύκλοι σεμιναρίων με εισηγητές εκλεκτούς επιστήμονες, κυρίως σε θέματα που αφορούν την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Εάν επιθυμείτε, μοιραστείτε το!