Έναρξη της Ακαδημίας των Αγγελιαφόρων του Φωτός, 25 Σεπτεμβρίου 2019

 

 — με τη θερμή παράκληση να προωθηθεί προς κάθε ομοιοκραδασμικό αποδέκτη —

 

Αγαπητοί φίλοι/φίλες του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

 

Με πολλή χαρά σας πληροφορούμε ότι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 εγκαινιάζεται στον χώρο του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Φαραντάτων 38 και Μιχαλακοπούλου, Αθήνα) το Νέο Ακαδημαϊκό Έτος Μύησης στην αρχαία ελληνική πνευματική και φιλοσοφική Παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός.

Κατά το νέο αυτό Ακαδημαϊκό Έτος, θα δοθεί από τον Στάμο Στίνη όλη η διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, με πλήρη θεωρία και πρακτικές, σε 38 δίωρα μαθήματα, από τις 25 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και τις 8 Ιουλίου 2020.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη 6:30 – 8:30 μ.μ. και θα περιλαμβάνουν αναλυτική σε βάθος θεωρία και προχωρημένες αυτογνωσιακές, διαλογιστικές, ενεργειακές και θεραπευτικές πρακτικές.

Επίσης, η παρακολούθηση θα μπορεί να γίνεται και on line  σε απευθείας σύνδεση για όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εισαγωγική και ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, η οποία θα μεταδοθεί και on line.

 • Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, την παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός και τον Στάμο Στίνη στο: https://padisy.gr/taftotita/
 • Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των 38 μαθημάτων με όλη τη διδακτέα ύλη πατώντας ΕΔΩ

 

Πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής: 6972072326

Προσοχή! Η παρακολούθηση της Ακαδημίας απαιτεί ανελλιπή συμμετοχή από το πρώτο μάθημα. Συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές εν μέσω της διδακτικής περιόδου. 

 

Showing 2 comments
 • ELENI
  Απάντηση

  τιμή συμμετοχής παρακαλώ

  • ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
   Απάντηση

   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 6972072326 ή στο info@padisy.gr
   Να είστε καλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*