— με τη θερμή παράκληση να προωθηθεί προς κάθε ομοιοκραδασμικό αποδέκτη —

 

Αγαπητοί φίλοι/φίλες του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ,

Με πολλή χαρά σας πληροφορούμε ότι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:30 πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εισαγωγική και ενημερωτική συνάντηση σε on-line μετάδοση για το Νέο Ακαδημαϊκό Έτος Μύησης στην αρχαία ελληνική πνευματική και φιλοσοφική Παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός που ξεκινά την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου διδασκαλία πνευματικής αφύπνισης, αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, η οποία περιλαμβάνει αναλυτική και σε βάθος θεωρία, καθώς και προχωρημένες ασκήσεις αυτοέρευνας, διαλογισμού, ενόρασης, οραματισμού, ενεργοποίησης των τσάκρας, κατασκευής πραγματικότητας και ενεργειακής θεραπευτικής.

Κατά το νέο αυτό Ακαδημαϊκό Έτος, θα δοθεί από τον Στάμο Στίνη όλη η διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, με πλήρη θεωρία και πρακτικές, σε 39 δίωρα μαθήματα, από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη 6:30 – 8:30 μ.μ. Η παρακολούθηση θα γίνεται on line, σε απευθείας σύνδεση, μέχρι νεωτέρας.

Κάθε μάθημα της Ακαδημίας θα παραμένει διαθέσιμο βιντεοσκοπημένο για επαναληπτική παρακολούθηση και εμβάθυνση για έναν μήνα.

  • Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, την παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός και τον Στάμο Στίνη στο: https://padisy.gr/taftotita/
  • Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των 39 μαθημάτων με όλη τη διδακτέα ύλη πατώντας ΕΔΩ

Για έγκαιρη εγγραφή και πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής επικοινωνήστε στα: marzaxaropoulou@gmail.com και 6972072326.

Προσοχή! Η παρακολούθηση της Ακαδημίας απαιτεί ανελλιπή συμμετοχή από το πρώτο μάθημα. Συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές εν μέσω της διδακτικής περιόδου. 

 

Εάν επιθυμείτε, μοιραστείτε το!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*