ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 

Συνδυάζοντας τον τουρισμό με τις διακοπές, μέσα από τις πολλαπλές διαδικασίες προσωπικής ανάπτυξης που προσφέρουν οι Εκφραστικές Τέχνες και τα Βιο-σω-ματικά Εργαστήρια Αυτογνωσίας και Επανασύνδεσης, κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τις πρωταρχικές βασικές της ανάγκες και με την μοναδικότητα του εαυτού της. Έτσι όλοι μπορούν να επιτρέψουν στον εαυτό τους να αναδυθούν και να ενισχυθούν πλευρές και στοιχεία του που πριν έμοιαζαν άγνωστα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το «Ένα ταξίδι, δύο προορισμοί!» όπου αναλαμβάνουμε την αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων ώστε να βιώσουν αξέχαστες, καινοτόμες διακοπές που βασίζονται στην ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για απόδραση, ψυχαγωγία, προσωπική ανάπτυξη, γνώση και δημιουργία.

Με όχημα τις Εκφραστικές Τέχνες ως μέσο προσωπικής ανάπτυξης και τα Βιο-σωματικά Εργαστήρια Αυτογνωσίας & Επανασύνδεσης η ομάδα μας διοργανώνει εκπαιδευτικά, βιωματικά εργαστήρια-ομάδες στην όμορφη Ελλάδα. Με κεντρικό εισηγητή τον DrAvi Goren-Bar, Κλινικό & Εκπαιδευτικό Ψυχολόγο, γνωστό για την εφαρμογή προγραμμάτων της Εκφραστικής Θεραπείας μέσω Τεχνών στην Ευρώπη, Κωνσταντινούπολη και Ισραήλ, θα ταξιδέψουμε για 6μέρες στην όμορφη Σύρο, για να αγκαλιάσουμε την Ελληνική φύση & την Ελληνική παράδοση εξελίσσοντας τον εαυτό μας.

Με όχημα τις Εκφραστικές Τέχνες ως μέσο προσωπικής ανάπτυξης και τα Βιο-σωματικά Εργαστήρια Αυτογνωσίας & Επανασύνδεσης θα ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερο τον εαυτό μας!

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ. Θα χαρούμε να σας έχουμε στην παρέα μας!

Φιλικά
Κατερίνα & Γιώτα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*