«. Και  Ζήσαμε Εμείς Καλύτερα!

Από τη Θετική Στάση στη Θετική Πράξη»

Κυριακή 17 Απριλίου 2016, 10:00- 18:00 

Εισηγήτριες: Μαρία Ζαχαροπούλου, Αντωνία Βρόντου 

Ένα πρακτικό εργαστήριο που μας δίνει τα Κλειδιά Μετασχηματισμού μιας Θετικής Στάσης  Ζωής,  σε Αποτελεσματικότητα στην Πράξη!

Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. 

Γιατί όμως δυσκολευόμαστε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε;

Η εμπειρία έχει δείξει ότι συχνά, παρακολουθώντας σεμινάρια αυτοβελτίωσης ενθουσιαζόμαστε,  συσσωρεύουμε θεωρητική γνώση, αλλά δυσκολευόμαστε να εφαρμόσουμε πρακτικά αυτά που διδαχθήκαμε.  Το Ευτυχισμένο Τέλος, που μας υπόσχονται οι ταινίες και τα βιβλία, ακόμα και όταν επιτυγχάνεται μοιάζει δύσκολο να διατηρηθεί στην καθημερινότητα, μιας και οι παλιές συνήθειες αρνούνται να πεθάνουν. Σε αυτό το εργαστήριο εστιάζουμε στο πως η Θεωρία γίνεται Πράξη και βρίσκουμε τους κατάλληλους Τρόπους και Εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να δώσουμε Ζωή στα Όνειρά μας.  Γιατί αξίζουμε κι Εμείς να Ζήσουμε Καλύτερα!

Θεματολογία

  • STRESS: Τί δε λειτουργεί στη ζωή μου; Τί με αγχώνει; Τί με εγκλωβίζει;
  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ: Σύμμαχος ή Σαμποτέρ;
  • ΣΕΝΑΡΙΟ ΖΩΗΣ: Πώς ξεφεύγω από τον Ασυνείδητο Προγραμματισμό μου;
  • ΕΙΜΑΙ-ΚΑΝΩ-ΕΧΩ. Είμαι για να Έχω ή Έχω για να Είμαι;
  • ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ & ΑΞΙΕΣ: Τι με περιορίζει – Τι με ενισχύει
  • Από τη ΘΕΩΡΙΑ στην ΠΡΑΞΗ: Πως εστιάζω στο Θετικό.

Το εργαστήριο πλαισιώνεται με βιωματικές ασκήσεις και οραματισμούς

ΠΟΤΕ: Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10:00- 18:00 (περιλαμβάνονται 2 διαλείμματα)

ΠΟΥ: Χώρος ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.,  Φαραντάτων 38 & Μιχαλακοπούλου  

Συμμετοχή: 25     (Πληροφορίες: 6972 073 326 www.padisy.gr)

Εισηγήτριες: Μαρία Ζαχαροπούλου, Αντωνία Βρόντου 

Η Μαρία Ζαχαροπούλου είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (Dip. Couns COSCA) και Ολιστική θεραπεύτρια.  Παραδίδει σεμινάρια και διεξάγει ατομικές συνεδρίες  από το 2001, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ένας πνευματικά ανήσυχος άνθρωπος, με προτεραιότητά της τη δημιουργία ιδιαίτερων συνθηκών αφύπνισης, μέσα από πνευματικά μονοπάτια και ψυχολογικές προσεγγίσεις  που αγγίζει με τον προσωπικό της τρόπο. Προσφέρει προτάσεις -«προκλήσεις» και τρόπους για να ξεκινήσει ο Αναζητητής το συνειδητό ταξίδι απελευθέρωσης της ψυχής του και μέσα από μια μοναδική δυνατότητα συναισθηματικής απελευθέρωσης, να οδηγηθεί στην πνευματική και σωματική του αναγέννηση. Από το 2009 είναι μέλος του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.  Η καρδιά της επέλεξε να δεσμευτεί  στη μαθητεία των αγγελιαφόρων του φωτός  και να εντρυφήσει σε αυτή. Αυτή η δέσμευση της, γέννησε μια  βαθιά επιθυμία  να μοιράσει αυτή την αρχαία γνώση σε όλο τον κόσμο, πιστεύοντας ότι το φως της γνώσης δεν έχει σύνορα ούτε εθνικότητες. Η Αντωνία Βρόντου σπούδασε Οικονομικά & Υποκριτική. Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε εταιρείες εκπαίδευσης στελεχών. Είναι πιστοποιημένη Coach & Organizational Consultant από το Gestalt Foundation Greece, όπου διδάχθηκε την εφαρμογή των εργαλείων της ψυχοθεραπείας Gestalt στον εργασιακό χώρο σε θέματα Ηγεσίας, Ανάπτυξης και Αλλαγής. Από τη δεκαετία του ’90 ασχολείται με θέματα αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικότητας.  Στόχος της να υποστηρίζει ανθρώπους να πετυχαίνουν τους επαγγελματικούς τους στόχους διατηρώντας παράλληλα την πολύτιμη ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπική ζωής.

Εάν επιθυμείτε, μοιραστείτε το!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*