Η Βασίλισσα Ελισσάβετ έχει τεθεί υπό «κατ ‘οίκον περιορισμό” από τη βασιλική οικογένεια και δεν της επιτρέπεται να εμφανίζεται δημοσίως μετά την προσπάθειά της να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο με “τις πιο σκοτεινές δυνάμεις”, κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του Χριστουγεννιάτικου μηνύματός της για το 2016, σύμφωνα με εμπιστευτικές πηγές του BBC.
Σαφώς ταραγμένη, η βασίλισσα κατονόμασε επιφανή πρόσωπα τα οποία είναι ένοχα για «τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος των πιο ευάλωτων, των παιδιών μας”. Η βασίλισσα ζήτησε συγγνώμη που δεν τους εξέθεσε νωρίτερα, και ζήτησε από τους υπηκόους της να κατανοήσουν ότι η βασιλική οικογένεια απλά έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο για να διασφαλίσει τη δική της επιβίωση.
Ανώτερα στελέχη του ΒΒC και σύμβουλοι του παλατιού έσπευσαν να ακυρώσουν την τηλεοπτική λήψη, όχι όμως πριν η Βασίλισσα εκφράσει τους σκοτεινούς της φόβους ότι το 2017 θα είναι μια “χρονιά σφαγής, όμοια της οποίας δεν έχουμε δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμου”, καθώς κακόβουλες δυνάμεις, η παγκόσμια ελίτ, προετοιμάζουν πόλεμο για να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

Έκπληκτο το προσωπικό του BBC 
Η βιντεοσκόπηση του Χριστουγεννιάτικου μηνύματος ακυρώθηκε σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της πηγής, ενώ ο διευθυντής του ΒΒC απευθύνθηκε εκτάκτως στο προσωπικό της παραγωγής. Είπε ότι είχε προειδοποιηθεί από στελέχη του BBC ότι η Αρχηγός Κράτους “έλεγε πολλά και διάφορα πρόσφατα” και ότι «όλοι πρέπει να διαγράψουμε από τη μνήμη μας όσα μόλις ακούσαμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας.”

Ανώτερα στελέχη του Παλατιού επικοινώνησαν με τον πρίγκιπα Κάρολο, και ο διάδοχος του θρόνου διαβεβαίωσε ότι “θα λύσει το πρόβλημα”. 
Ως εκ τούτου, έχει τεθεί η Βασίλισσα Ελισσάβετ υπό Βασιλικό “κατ’ οίκον περιορισμό”, με αποτέλεσμα την απαγόρευση δημόσιων εμφανίσεών της μέχρι να εξασφαλιστεί ότι δεν θα ξαναμιλήσει ανοιχτά.  

Μετά το περιστατικό της καταγραφής του μηνύματος, η Βασίλισσα Ελισσάβετ απείχε από όλες τις παραδοσιακές δημόσιες εμφανίσεις της, επικαλούμενη “ένα κρυολόγημα.”

 

ΠΗΓΗ: YourNewsWire

Comments
  • antitroll
    Απάντηση

    Βασικά ποτε δεν συνέβη κάτι τέτοιο και αν είχε συμβεί κατι τέτοιο θα είχαν βουίξει τα ψηφιακά media. Να τσεκάρετε καλύτερα από που παίρνετε και ανεβάζετε ειδήσεις. Κάτι τέτοια χαλάνε την αξιοπιστία του padisy.

    Το βίντεο με τις Χριστουγεννιάτικες δηλώσεις της Ελισάβετ.
    https://www.youtube.com/watch?v=ouieLx4VryU

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*