ΤΥΠΙΚΟ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 19:00

Το πανάρχαιο τυπικό της Πανσελήνου, δημιουργήθηκε ουσιαστικά για λόγους Υπηρεσίας προς την ανθρωπότητα. Ο σκοπός του είναι διττός. Από τη μία η ενίσχυση του πανανθρώπινου Αρχετύπου στην προσπάθειά του να απλώσει επί της γης το μέρος του Θείου Σχεδίου που μας αναλογεί ως ανθρωπότητα. Από την άλλη η γείωση, μέσω της Πρόθεσης και των Ευχών μας, όλων των θετικών ιδιοτήτων που απορρέουν από το Αρχέτυπο, υφαίνοντας την ενεργειακή βάση πάνω στην οποία πλάθονται οι λεγόμενες «Καλές Συνθήκες Αφύπνισης της Ανθρωπότητας».

Το τυπικό αυτό έχει όμως μια ιδιορρυθμία. Θέλει μια συλλογική προσπάθεια και δεν έχει ουσιαστική αξία όταν εκτελείται από ένα ή δύο άτομα. Γνωρίζουμε όλοι καλά ότι η ύπνωση που μας δημιουργεί η καθημερινότητα δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε εύκολα πίσω από το πέπλο, ξεχνώντας συχνά την κρισιμότητα και τις δυσκολίες της εποχής μας. Η πανσέληνος μας καλεί να εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία να συσπειρώσουμε τις πνευματικές μας δυνάμεις, στηρίζοντας με την ενέργεια μας το σύνολο, για στηρίξουμε εν τέλει τον ίδιο μας τον εαυτό.      

Αυτά τα όπλα διαθέτουμε ως Αγγελιαφόροι του Φωτός και αυτά καλούμαστε να ενεργοποιήσουμε, κάνοντας πράξη όλοι μαζί την φράση: «των εν ύπνω αδελφών (άρα και ημών των ιδίων… τον ύπνο) υπηρετούντες την αφύπνισην».     

Παρακαλείστε για έγκαιρη προσέλευση (το αργότερο μέχρι τις 18:45).

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*