Πρωτοχρονιάτικη Απόδραση του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ στην Ορεινή Ναυπακτία

Ένα τετραήμερο γεμάτο διασκέδαση και πνευματική ανάταση

Παρασκευή 30/12/16, Σάββατο 31/12/16,
Κυριακή 1/1/17 και Δευτέρα 2/1/17

 

Φίλες/φίλοι του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Με αγάπη και χαρά σας προσκαλούμε να περάσουμε μαζί την Πρωτοχρονιά, με ορμητήριο διαμονής μας το υπέροχο Omalia Village (http://www.omaliavillage.gr/), στα Κρυονέρια της Ορεινής Ναυπακτίας, σ’ ένα μαγευτικό, παρθένο φυσικό περιβάλλον, γεμάτο ενέργεια ανώτερης δόνησης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας:

  • Θα συνευρεθούμε το βράδυ της Παρασκευής (30/12/16) σε ειδικό ομαδικό διαλογισμό εν όψει της Πρωτοχρονιάς.
  • Θα περπατήσουμε το πρωί του Σαββάτου (31/12/16) μέχρι τον μαγευτικό Καταρράκτη του Κάκαβου και θα γευματίσουμε το μεσημέρι στην Περδικόβρυση!
  • Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς θα διασκεδάσουμε και θα χορέψουμε με ζωντανή μουσική στο ρεβεγιόν του Omalia Village.
  • Το πρωί της Πρωτοχρονιάς (Κυριακή 1/1/17) θα ανέβουμε μέχρι το υπερβατικό ξωκλήσι του Άι Λιά, σε 1500 μ. υψόμετρο, όπου και θα τελέσουμε την Ιεροπραξία μας για την ευόδωση των ευχών μας για το νέο έτος, για το καλό της ανθρωπότητας, της Γαίας και όλων των όντων.

Κόστος συμμετοχής: 240 ευρώ. Περιλαμβάνει τη διαμονή με ημιδιατροφή σε δίκλινα ή τετράκλινα ανεξάρτητα πέτρινα σπίτια με τζάκι και ξύλα, την αμοιβή ειδικού οδηγού περιηγήσεων και τη συμμετοχή στον διαλογισμό και την ιεροπραξία. Οι μετακινήσεις θα γίνονται με ίδια μέσα.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: κυρία Χρύσα Παναγοπούλου,
τηλ.: 6932-209232, e-mail: chrypana@hotmail.com

Παράκληση: Οι δηλώσεις συμμετοχής και το 50% της προκαταβολής να τακτοποιηθούν μέχρι την Πέμπτη 15/12/2016.

Οργάνωση: Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (www.padisy.gr)

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*