ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ On Line 

Η Εβδομαδιαία Διαδικτυακή Εκπομπή του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
Κάθε Τετάρτη και ώρα 21:00 – 22:00

Αγαπητέ φίλε/η του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Με μεγάλη χαρά σου ανακοινώνουμε ότι το επίμονο και διαχρονικό αίτημά σου για μία τακτική και μόνιμη επαφή μαζί μας μέσω διαδικτύου, τώρα γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Κάθε Τετάρτη και ώρα 21:00 – 22:00, όπου κι αν βρίσκεσαι, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, θα είναι κοντά σου η διαδικτυακή, συνδρομητική εκπομπή του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ «Εσωτερικές Διαδρομές On Line», διάρκειας 60 λεπτών.
Στην εκπομπή συμμετέχουν ο Στάμος Στίνης, επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, και μία πλειάδα καταξιωμένων μελών και συνεργατών του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.

Η ύλη της εκπομπής «Εσωτερικές Διαδρομές Online», μεταξύ πολλών άλλων, περιλαμβάνει:

– Βαθιά θεωρητική προσέγγιση και πολύτιμες συμβουλές επί καυτών θεμάτων που απασχολούν όλους τους «ψαγμένους» ανθρώπους στους τομείς της αυτογνωσίας, της μεταφυσικής, της εναλλακτικής θεραπευτικής, της υγιεινής διατροφής, της κοινωνικής δράσης για προσφορά υπηρεσίας, κ.λπ.
– On line ενεργειακές ασκήσεις και διαλογιστικές πρακτικές.
– Αποστολή ενεργειακής υποστήριξης σε συνανθρώπους μας που νοσούν.
– Απαντήσεις σε ερωτήσεις/απορίες που θα μπορείς εσύ να θέτεις.
– Ομαδικούς Οραματισμούς Υπηρεσίας για αποστολή θετικής ενέργειας ή αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων (σε εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο).

Για την παρακολούθηση των «Εσωτερικών Διαδρομών On Line» απαιτείται η εγγραφή σου ως συνδρομητής για τη λήψη προσωπικού σου κωδικού, με το συμβολικό ποσό μηνιαίας συνδρομής των 10 ευρώ (+ΦΠΑ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εκπομπή κάθε εβδομάδας θα είναι διαθέσιμη κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή και Δευτέρα, οποιαδήποτε ώρα, για όσους δεν καταφέρουν να την παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση.

Περισσότερες πληροφορίες – εγγραφή συνδρομής:
Ιωάννα Καλλιστράτου, τηλ. 694-9202121, e-mail: jkallistratou@gmail.com

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΔΥΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Οι ενοχές και η μετουσίωσή τους

Η νέα ιδεολογία των Δυνάμεων του Φωτός

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ