ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η άποψη του Σωκράτη για τον Έρωτα»

View Calendar
Sat-12-16 18:00 - Sat-12-16 20:00
Ανάλυση και συζήτηση με άξονα τον αστείρευτο πλούτο της αρχαιοελληνικής σοφίας. Με την Ελπίδα Λαγοπάτη και τον Φώτη Μαρινέλη, στον χώρο του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ. Συμμετέχουν και εισηγούνται εκλεκτοί προσκεκλημένοι. ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: "Η άποψη του Σωκράτη για τον Έρωτα, έτσι όπως αναδύεται στο "Συμπόσιο" του Πλάτωνος". Πληροφορίες: 697-7359237 Περισσότερα...

Related upcoming events

 • Fri-06-18 19:00 - Fri-06-18 21:00

  Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη νέου Κύκλου Μαθημάτων Αρχαίας Ελληνικής Αστρολογίας, με θέματα "ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΡΥΘΜΟΣ" και διδάσκοντα τον Κωνσταντίνο Αμπατζή. Στην αίθουσα του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Φαραντάτων 38 και Μιχαλακοπούλου, ισόγειο).

  Η αρχαία ελληνική αστρολογία είχε ως κύριο μέλημα το μυστήριο του προορισμού του ανθρώπου και την δυνατότητα εξέλιξης της ψυχής του. Η διδασκαλία θα μας διδάξει την αστρονομία (αρχαιοελληνική αστρολογία), πώς να φτιάχνετε αστρολογικό χάρτη, τις ιδιότητες των Ζωδίων και των πλανητών, πώς οι αρχαίοι Έλληνες έβρισκαν αστρολογικά τον σκοπό της ζωής κάθε ανθρώπου και βάσει αυτού ονοματοδοτούσαν το νεογέννητο και πολλά άλλα.

  Δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως.

  Πληροφορίες: 6985583448

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε το μήνυμα σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό...