ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Στον χώρο του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, Φαραντάτων 38 και Μιχαλακοπούλου, λειτουργούν σε εβδομαδιαία βάση ομάδες εργασίας που εντρυφούν στην αυτογνωσία, στην προσωπική ανάπτυξη, στην πνευματική γνώση και πρακτική, στην τέχνη της συνειδητής δημιουργίας, αλλά και στην ενεργειακή εναλλακτική θεραπευτική, μέσω ειδικών διαλογιστικών, στοχαστικών και ενεργειακών ασκήσεων.

Αναλυτικότερα:

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 – 20:00, ο Στάμος Στίνης μεταλαμπαδεύει στα μέλη της πνευματικής παρέας του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ την αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση των «Αγγελιαφόρων του Φωτός». Η εκπαίδευση στην παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός περιλαμβάνει πολύ προχωρημένες και αποτελεσματικές εσωτερικές τεχνικές πάνω στην αυτογνωσία, τη θεραπευτική, την ενορατικότητα, την ψυχική προστασία, την επαφή με ανώτερες πνευματικές υπάρξεις, τον διαλογισμό, την κάθαρση, την υλοποίηση στόχων κ.ά.

Κάθε Πέμπτη 10:00 – 12:00, η Μαρία Ζαχαροπούλου -σύμβουλος ψυχικής υγείας- παραδίδει Μαθήματα Ευτυχίας. Αυτογνωσία και μετουσίωση των αρνητικών όψεων του εαυτού μας με στόχο τις ορθές σχέσεις, την προσωπική ανάπτυξη και την πνευματική αφύπνιση. Ειδικές αναλύσεις, ασκήσεις και δρώμενα με πυρήνα την αρχαία ελληνική διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός.

Κάθε Πέμπτη 18:00 – 20:00, Συστημική αναπαράσταση με τη Μαρία Ζαχαροπούλου. Η πνευματική βιωματική μέθοδος του γνωστού ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ