ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ενεργειακή Αυτογνωσία & Κοσμοενεργειακή Θεραπεία»

Η Μαριάνθη Μεταλληνού, Πυρηνική ιατρός,
Ομοιοπαθητικός, Ψυχοθεραπεύτρια & Ενεργειακή θεραπεύτρια
θα παρουσιάσει την Ολιστική προσέγγιση της Υγείας και
την Κοσμοενεργειακή Θεραπεία Cosmic Energy Healing,
μέσα από μια διάλεξη – συζήτηση και στη συνέχεια μια Βιωματική Θεραπευτική συνεδρία,
με σκοπό τη δημιουργία κλειστής Ομάδας Κοσμοενεργειακής Θεραπείας και
Ενεργειακής Αυτογνωσίας, διάρκειας έξι (6) εβδομάδων.

Η Είσοδος στη Διάλεξη – Συζήτηση είναι ελεύθερη

Οι θέσεις στην κλειστή Ομάδα θεραπείας – Αυτογνωσίας είναι μόνον δέκα (10)
με μικρό κόστος συμμετοχής

 

Η Ενεργειακή Αυτογνωσία, ως Ολιστική προσέγγιση, βασίζεται στο Βιο-Ψυχο-Κοινωνικο-Πνευματικό μοντέλο, το οποίο αναγνωρίζει τις τέσσερις διαστάσεις της ανθρώπινης ύπαρξης και εργάζεται ταυτόχρονα με αυτές, ασκώντας, ισορροπώντας και διευρύνοντας τη λειτουργία τους.

Η Κοσμοενεργειακή είναι μία σύγχρονη ολιστική μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιεί ενεργοπληροφοριακές ροές (Κανάλια-ενεργειακές συχνότητες του Σύμπαντος) και ενώνει την επιστήμη με την πνευματική αναζήτηση. Τα κοσμικά Κανάλια μεταφέρουν ενέργεια καθώς και γνώση μέσω του υποσυνείδητου. Ας σημειώσουμε εδώ, ότι η Κοσμοενεργειακή θεραπεία είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ.) και διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

 

Σε τι μπορεί να μας βοηθήσει η Κοσμοενεργειακή θεραπεία

 

 1. Εναρμονίζει τη σωματική, ψυχοσυναισθηματική και νοητική λειτουργία, δημιουργώντας την αίσθηση της ευεξίας και της εσωτερικής γαλήνης.
 2. Καθαρίζει το ενεργειακό μας σώμα (αύρα) από βλαβερές επιρροές (αρνητικά συναισθήματα, κακές σκέψεις κ.λπ.) και μπλοκαρίσματα, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη προστασία στον οργανισμό από εξωτερικές επιδράσεις.
 3. Αποκαθιστά την καλή λειτουργία των ενεργειακών κέντρων (chakras), λύνοντας τα μπλοκαρίσματα και εναρμονίζοντας την ενεργειακή ροή σ’ ολόκληρο τον οργανισμό.
 4. Απελευθερώνει το φυσικό μας σώμα από δυσάρεστα συμπτώματα (όλων των συστημάτων), βελτιώνει την εξέλιξη της υφιστάμενης διαταραχής και την ποιότητα της ζωής (ανάλογα πάντα με την περίπτωση και το στάδιο).
 5. Βοηθά στην απομάκρυνση των φοβιών, του άγχους, της αϋπνίας, της κατάθλιψης, της μελαγχολίας, των κρίσεων πανικού και αποκαθιστά την ισορροπία της ψυχοσυναισθηματικής μας λειτουργίας.
 6. Αυξάνονται το ενεργειακό πεδίο και το ενεργειακό δυναμικό, με αποτέλεσμα την αύξηση της δημιουργικότητας και μεγαλύτερες επιτυχίες στους στόχους μας, σε όλους τους τομείς (εργασία, οικογένεια, οικονομικά, συντροφικότητα κ.λπ.).
 7. Βοηθά να κλείσουν ενεργειακές συνδέσεις σχέσεων που έχουν τελειώσει (π.χ. μετά από θάνατο, χωρισμό κ.λπ.).
 8. Βοηθά στη βελτίωση της μνήμης και στην ανάδυση ιδιαίτερων ικανοτήτων – ταλέντων.
 9. Καθαρίζει ενεργειακά κτίρια και χώρους από παλαιότερες παραμένουσες ενέργειες, προστατεύοντας έτσι από αρνητικές επιρροές και δημιουργεί ευχάριστο περιβάλλον.
 10. Εναρμονίζει τις σχέσεις μας με τους άλλους – προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές – και βοηθά στην έλξη θετικών ενεργειών από το περιβάλλον.
 11. Η μέθοδος δρα κβαντικά και έχει την ιδιότητα να καθαρίζει και να εξισορροπεί συνεχώς το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από το οποίο περιβάλλεται ο άνθρωπος, με φυσική συνέπεια να είναι ένας συνεχής «προστάτης» τόσο του αιθερικού, όσο και του φυσικού σώματος.

 

www.enallaktika-sy.gr

Fb: Enallaktika Schimata Ygeias

        Περισσότερες πληροφορίες και προσυνεννόηση  στα τηλ  2310862612 και 6974429301

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

*